post

D-Link, глобален лидер в решенията за свързаност и мрежи, обяви значителни подобрения в своята Nuclias Cloud Platform. Производителят разширява портфолиото Nuclias с въвеждането на три нови точки за достъп (AP), набор от значителни подобрения – включително сертифициране TRUSTe Privacy – както и предоставяне на приложно-програмен интерфейс (API) с цел интеграция на трети страни с Nuclias Cloud.

Започвайки с Purple, Stampede и Fydelia, D-Link планира да разшири и увеличи функционалността на Nuclias Cloud, като изгради цялостна екосистема около Nuclias Cloud Platform. Партнирайки си с иновативни компании, способни да предоставят най-новите технологии и да отговорят на изискванията на клиентите, D-Link цели да разшири приложението на своето решение.

„Дългосрочните подобрения на нашето флагманско решение Nuclias са изключително важни, за да може бизнесът да поеме пълен контрол над своята цифрова трансформация. Работата с нови и динамични организации гарантира, че можем да реагираме бързо на нуждите на пазара – коментира Кевин Уен, президент на D-Link Europe. – Радваме се да обявим интеграции с няколко избрани партньора, които подобряват добавената стоност, която предоставя нашата платформа на всички бизнес потребители. С решения и инструменти, адресиращи изискванията за Guest Wi-Fi и нуждите на ресторантьорството и хотелиерството, тези партньорства предоставят възможности за успех и по-големи бизнес печалби. ”

Други подобрения в  платформата Nuclias Cloud  включват:

  • Единен вход (Single Sign-On), който обединява платформите Nuclias Cloud и Nuclias Connect, предоставяйки един портал за клиенти в облака и извън облака за управление на техните мрежи. Клиентите на Nuclias Connect могат лесно да се свържат със своята локална мрежа без сложна мрежова конфигурация и без такса.
  • Интегрираният адаптивен портал за достъп предоставя подобрени възможности за влизане през социални мрежи с интегрирането на автентификация за Twitter и Weibo. Достъпът за гости е допълнително подобрен чрез интеграция на SMS, посредством Twillio, като по този начин се осигуряват възможности за еднократна парола (One Time Password) и се оптимизира Guest Wi-Fi преживяването.
  • Нова конфигурация на външния адаптивен портал за достъп, която заведенията, хотелите и магазините за търговия на дребно могат да използват, за да запазят лоялността на клиентите и да пренасочат към специален адаптивен портал за предоставяне на ваучери за отстъпки, удостоверяване и управление на потребителите.
  • Получавайки сертификат TRUSTe Privacy, D-Link демонстрира съответствие с признатите закони и регулаторни стандарти.

Проектирани за корпоративна среда, трите нови точки за достъп допълнително разширяват възможностите на платформата Nuclias Cloud. Точките за достъп DBA-3620P и DBA-3621P осигуряват безпроблемна безжична свързаност, докато DBA-2720P допълва портфолиото на Nuclias Cloud. Всички тези точки за достъп разполагат с технология 802.11ac Wave 2 с MU-MIMO за надеждна високоскоростна свързаност на множество устройства.

Поддръжката на PoE позволява бързо и лесно разгръщане, а поддръжката на WPA3™ гарантира сигурна връзка. Автоматичното провизиране и разгръщане в Nuclias гарантира, че конфигурацията и управлението са консистетни в целия сайт.

 

Други актуални анонси от D-Link

D-Link обяви също така най-новото допълнение към портфолиото си от интелигентни камери mydlink –  външната Full HD Wi-Fi камера DCS-8302LH. Отличаваща се с усъвършенствано разпознаване на лица на база изкуствен интелект Full HD Outdoor Wi-Fi камерата може да идентифицира много точно движение на човек в реално време, свеждайки до минимум фалшивите аларми. DCS-8302LH предлага също наблюдение с ясна Full HD картина с резолюция 1080p, както и инфрачервено нощно виждане, осигуряващо видимост до 5 м, дори при пълен мрак. Със своите вградени микрофон и високоговорител за двупосочна аудио функционалност и сирена, камерата може да възпира нарушителите и да предупреждава при откриване на движение. DCS-8302LH е подходяща за различни среди – благодарение на вградената Wi-Fi поддръжка и устойчивия на атмосферни влияния дизайн, тя може да бъде инсталирана в дома, градината или в малки бизнес сгради.

D-Link анонсира и следващото поколение интелигентни управляеми превключватели Layer 3 Stackable Smart Managed Switches. DGS-1520 е високопроизводителна серия, предназначена да отговори на индивидуалните нужди на малките и средните предприятия, както и на доставчиците на услуги. Предлага се в конфигурации от 28 и 52 порта с избор от uplink портове 10GBASE-T и SFP+.

Производителят подсилва също така своята серия DXS-1210 от 10-гигабитови интелигентни управляеми превключватели с две нови допълнения с голям брой портове – DXS-1210-28S и DXS-1210-28T. От достъпа и агрегирането в корпоративна мрежа до формирането на ядрото на по-малка бизнес мрежа, тези нови допълнения предоставят интуитивни, гъвкави и ценовоефективни опции за ИТ мениджърите. И двата превключвателя предлагат висока производителност и ниска латентност, които са много подходящи за поддръжка на виртуализация, облачни услуги и приложения от сървър-сървър.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *