post

Най-новата версия на ColorOS е на финала. OPPO и OnePlus пускат затворена бета програма от 13 юли. OPPO дори обяви публични тестове на софтуера за Find X5, Find X5 Pro и Find N, а сега OnePlus също отвори бета версията на ColoroS 13 за повече тестери.

Потребителите с OnePlus 10 Pro в Китай най-сетне ще могат да тестват софтуера, тъй като компанията стартира отворена бета програма. Както обикновено, квотата за набиране е ограничена, той като софтуерът все още е в етап на разработка и стабилността му крие потенциални рискове. Освен това някои функции на операционната система все още се проверяват и се нуждаят от оптимизация.

Споре съобщението, регистрацията за отворената бета програма ще приключи днес, а кандидатите ще бъдат избрани в рамките на 5 работни дни. След това те ще получат актуализацията на ColorOS 13 Open Beta, базирана на Android 13 OTA.

За тези, които не знаят, OnePlus използва софтуера ColorOS на OPPO за своите телефони в Китай. В световен мащаб компанията използва OxygenOS, която е същата, но с различно име и някои визуални разлики. OxygenOS 13 също беше представена наскоро и идва с множество промени.

Сега, когато отворената бета програма стартира за ColorOS 13, можем да очакваме операционната система да дебютира скоро. Според слуховете, OPPO ще пусне новата версия през първата половина на август.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *