post

“Дигиталната революция свърши. Вече сме в дигиталната еволюция”, това заяви Сайтъл Бенерджи, ръководител на MediaPhilips от сцената на CEEDS’15 by Webit – най-голямата българска конференция за уеб технологии, иновации и предприемачество. По този начин мениджърът описа промените в технологичния бранш през последните години и тенденцията той да се превръща от нещо революционно в цялостна дигитална среда, която ни обгръща от всякъде.

Седмото издание на технологичното събитие, което се провежда днес и утре в Sofia Event Center, събра 3000 бизнес лидери от различни индустрии от цяла Европа и света. Какви възможности разкрива внедряването на дигиталните технологии в бизнеса, как се създава по-успешен и обучен екип във фирмата, който да посрещне предизвикателствата на новата дигитална среда, как бизнесът не само да оцелее, но и да се развие в бъдеще – това са само част от темите, включени в програмата на форума.

В рамките на събитието IT гурута и ръководители от целия свят разкриват най-новите тенденции в своите индустрии, посетителите се срещат с потенциални партньори и клиенти. Първата вечер на CEEDS’15 ще завърши със специално ВИП Webit парти, съ-организирано от Fashion TV и Diners Club.

Лекционната програма на CEEDS’15 by Webit включва два потока, посветени съответно на маркетинга и иновациите, както и на новите технологии, с редица съпътстващи събития, срещи, закрити бизнес обяди и стартъп състезания. Мобилната търговия, Internet of Things, електронните разплащания и икономиката на споделянето бяха сред най-интересните лекции, но не липсваха и такива, посветени на йогата и други неформални теми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *