post

 

Целодневно виртуално събитие за спорт, здравословно хранене и здраве провежда водещата кариерна общност за професионално и личностно развитие – Career Show. Събитието MOVE ще се проведе напълно безплатно на 24 юни онлайн и на живо в Борисова градина. На събитието всички участници ще получат полезни съвети за изграждане на здравословни навици, които успешно да прилагат дори в най-натоварените работни дни.

 

“MOVE е събитие, което напомня за важността на физическата активност и качествената почивка в условия на висок стрес. Средата, в която живеем и работим, се изменя динамично. Неминуемо, нашите навици се изменят заедно с нея. Физическата активност е изместена от фокуса на работното ежедневие за сметка на психическото натоварване. MOVE цели да напомни на участниците, че за да са мотивирани и продуктивни, е нужно преди всичко да се погрижат за тонуса на тялото и спокойствието на ума си и да им даде насоки как да го направят”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

Участниците в събитието ще чуят съвети от експерти в областта на здравословното хранене, фитнес и уелнес индустрията и източната философия. Програмата на MOVE включва  разнообразни физически активности и практики за балансиране на ума и тялото, които успешно могат да бъдат прилагани у дома. За тези, които предпочитат спорта на открито, Lunch Break Movement са подготвили тренировка на живо в Борисова градина, София.  По този начин всеки участник може да извлече максимална полза за комплексното си здраве, съобразена с личните му предпочитания – от функционални тренировки и научна психология, до йога, дихателни практики и медитация.

 

Програмата на събитието може да намерите тук: https://careershow.bg/events/move/

 

MOVE е част от събитията в календара на водещата кариерна общност за професионално и личностно развитие – Career Show. Общността събира квалифицирани специалисти, търсещи развитие, надграждане на уменията и кариерни възможности. Всеки участник в общността получава достъп до най-мащабното кариерно събитие в България – Career Show 2021, на което ежегодно присъстват най-добрите работодатели в Европа. В допълнение участниците в общността могат да се включат в ежемесечни активности, насочени към различни аспекти на професионалното усъвършенстване и пълноценния личен живот.

 

Всеки може да се присъедини към кариерната общност на Career Show напълно безплатно като се регистрира на https://careershow.bg/register/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *