post

Brother International Europe стартира продажбите на изцяло нова продуктова линия принтери със система за презареждане на мастило.

Печатът е улеснен и по-достъпен с най-новата продуктова гама принтери Inkbenefit Plus от Brother.


Новата линия принтери InkBenefit Plus обхваща седем нови устройства – четири от моделите идват с комплект стартови консумативи за до 15000 страници разпечатки: MFC-T920DW, DCP-T720DW, DCP-T520W и DCP-T525W; а три от устройствата разполагат със стартови консумативи за печат на 7500 страници: DCP-T420W, DCP-T425W и DCP-T220. Продуктите могат да бъдат разгледани подробно на: https://www.brother.bg/printers/inkjet-printers/fill-up-and-print

Всяко от устройствата в тази продуктова линия има лесна за употреба система за мастило с голям капацитет, която може да принтира до 7,500 страници с черен цвят и до 5,000 страници с циан, жълто и магента мастило. Всички принтери са първоначално оборудвани с бутилки за мастило с пълен капацитет (1x черно, 1x циан, 1x магента, 1x жълто), като MFC-T920DW, DCP-T720DW, DCP-T525W и DCP-T520W разполагат и с допълнителна бутилка за черно мастило в комплекта.

Всички модели от новата серия предлагат висококачествен печат при 1200 x 6000 dpi и постигат голям обем от разпечатки, като значително намаляват разходите за печат на страница и честотата на пълненето на мастилото.

„Нашата линия Inkbenefit успя да промени представите на потребителите за безпроблемен и изключително изгоден мастилено-струен печат и вече години наред е еталон за качество в сегмента. Новите представители на тази серия, които отново са проектирани в Япония, ще дадат на нашите клиенти още по-добра цена за печат и познатата лекота на използване, съчетана с богата функционалност“ – каза Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България.

Новата серия принтери на Brother Inkbenefit Plus се състои от:

MFC-T920DW
o 4-в-1 мастилено-струен
o Жична или безжична свързаност
o Автоматичен двустранен печат
o Листоподаващо устройство за 20 листа
o Цветен 4,5“ LCD тъч дисплей за управление
DCP-T720DW
o 3-в-1 мастилено-струен
o Безжична свързаност
o Автоматичен двустранен печат
DCP-T520W, DCO-T525W, DCP-T420W, DCP-T425W
o 3-в-1 мастилено-струен
o Безжична свързаност
DCP-T220
o 3-в-1 мастилено-струен
o Високоскоростна USB свързаност

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *