post

С „впечатляващи характеристики при шофиране“ и най-високи оценки при мокри и снежни условия,  Bridgestone Turanza All Season 6, включваща технологията ENLITEN, бе обявена за победител в теста за всесезонни гуми за SUV 2023 от Auto Bild Allrad. Премиум туринг всесезонната гума се отличи в категорията за управление на сняг, представяйки се „на нивото на зимната гума“ и получи най-добра оценка при спиране на мокра настилка. При размерите 235/65 R 17 Turanza All Season 6 зае първото място, а експертите на Auto Bild Allrad я определиха като „еталон”.

Фактът, че Bridgestone Turanza All Season 6 може да превъзхожда при всякакви метеорологични условия, бе ясно демонстриран в теста за всесезонни гуми за SUV от Auto Bild Allrad. Независимо дали в сняг, мокри условия или на сухи пътища, първокласната туринг всесезонна гума осигурява изключителна производителност и бе коронясана като победител в теста от професионалистите на уважаваното списание. В допълнение към ненадминатото си представяне в категориите управление и сцепление върху сняг, универсалният модел се отличава особено при спиране на мокър път, осигурявайки „впечатляваща производителност“. С най-късия спирачен път в теста, Turanza All Season 6 не само превъзхожда конкуренцията, но и превъзхожда референтните летни гуми.

„Ние сме особено доволни от резултатите от теста за всесезонни гуми за SUV от Auto Bild Allrad. Победата на Turanza All Season 6 е не само свидетелство за напредничавата ни работа в областта на научните изследвания и разработки, но също така и израз на нашия постоянен ангажимент към безопасността на пътя.”, сподели Стивън Де Бок, вицепрезидент Consumer Replacement и OE в Bridgestone EMIA. Ще продължим да се фокусираме върху предоставянето на висококачествени премиум продукти на нашите клиенти и партньори в търговията, за да засилим доверието в напредничавата мобилност.”

Иновативни технологии за изключителна производителност

С отличен контрол и пробег, Bridgestone Turanza All Season 6 е идеалната гума за целогодишна употреба. Тя е специално проектирана да подготви водачите за ежедневните предизвикателства през всеки сезон. Премиум туринг всесезонната гума е разработена с ENLITEN, комбинация от многобройни най-съвременни технологии, които осигуряват максимална безопасност, изключителна производителност на гумата и подобрена устойчивост. Разработен в съответствие с ангажимента на Bridgestone E8, Bridgestone Turanza All Season 6 отговаря на нарастващото навлизане на пазара на всесезонни гуми в Европа, наблюдавано през последните няколко години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *