post

След множество слухове и спекулации, Bose официално представи своите безжични слушалки Sport Open Earbuds. Както подсказва името, това по-скоро е отворен дизайн, придържан от кука, която обикаля ухото. В същото време слушалките са предназначени за спорт и предлагат водоустойчивост клас IPX4, относително малко тегло от 14 грама и осем часа живот на батерията.

Sport Open Earbuds нямат активно шумоподтискане и ще ви позволят да чувате трафика, звуците на природата, или глласа на треньора. Те идват с микрофон, предназначен за яснота на гласа и изолирането му от вятър и шум, а Bose обещава, че ще “останат точно позиционирани, докато се противопоставят на пот, топлина, дъжд и сняг”.

Ако предпочитате вътрешен дизайн, компанията предлага и тапи QuietComfort за ежедневна употреба и Bose Sport Earbuds за фитнес, като последните имат само пасивно шумоподтискане, докато първите осигуряват пълно активно шумоподтискане.

Другите функции на Sport Open Earbuds включват Bluetooth 5.1, бутон от ляво за достъп до гласов асистент и от дясно за включване, изключване, възпроизвеждане, пауза и пропускане на песни, или отговаряне, отказ и прекратяване на повиквания. Слушалките вече са налични за предварителни поръчки на цена от 200 долара и ще започнат да се доставят от средата на януари със защитен калъф, подложка за зареждане и приложението Bose Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *