post
  • В момента екипи на компании и работещи на свободна практика хора могат да се възползват от безплатна пробна седмица

 

betahaus София, пионерът на споделените офис пространства в България, и GTC, водеща компания за инвестиции в недвижими имоти, отварят второ coworking пространство в партньорство в сърцето на столицата – Sofia Tower 2.  

Сътрудничеството между betahaus и GTC България вече се доказа като изключително ползотворно, а ангажиментът и на двете компании да осигуряват иновативна работна среда и подкрепа на бизнеса в България е спазен за пореден път. betahaus надмина очакванията при успешното управление на един етаж в Advance Business Center 1, което допълнително доказа, че има засилено търсене на гъвкави офисни решения. В резултат на това GTC България предостави на betahaus два етажа в най-новата си сграда – Sofia Tower 2, разположена в центъра на града, за да отговори на нарастващите нужди на бързо развиващите се компании и да позволи на съществуващите си клиенти да разширяват безпроблемно дейността си.

Иновативното споделено офис пространство в Sofia Tower 2 се разпростира на обща площ от 1500кв.м. и предлага редица функционалности. Като се започне от денонощния достъп, двойната оптична свързаност, напълно оборудваните кухня и трапезария, и се стигне до безплатните висококачествени напитки, копирните услуги и много други. Гъвкавото офис пространство предлага по нещо за всеки тип компания. Независимо дали имат нужда от заседателни зали за по-големи групи хора, или индивидуални телефонни кабини, betahaus осигурява лично и професионално пространство за всички.

В момента на всеки, който желае да се запознае с динамичната среда на споделеното работно пространството, betahaus предлага безплатна тестова седмица, в която да се възползва от предлаганите услуги и удобства.

Разположено в рамките на първите нива на Sofia Tower 2, споделеното офис пространство има директен достъп до Mall of Sofia, който разполага с разнообразни магазини, ресторанти, фитнес зала, зона за забавления и кино. Тази уникална комбинация от развлекателни и служебни дейности създава обогатяваща и удобна работна среда.

Генералният мениджър на GTC България, Зив Гиги, оценява betahaus като надежден и успешен партньор, предвид постиженията им в ABC 1 и изрази увереност в способността им да повторят този успех и в Sofia Tower 2. GTC България осъзнава необходимостта от предлагане на гъвкави офис решения, които да задоволят нуждите на бързоразвиващите се компании. Чрез предоставянето на гъвкави офис пространства, GTC подкрепя наемателите в техните временни проекти и бързо нарастващи екипи, като им дава възможност да се възползват от новите предизвикателства, без да се налага да се преместват.

Споделеното работно пространство е допълнителна услуга, предлагана от GTC България, в съответствие с ориентирания към клиента подход на компанията. В днешната индустрия на офис сградите, ориентирани към услугите, удовлетворяването на изискванията на наемателите и предоставянето на изключителни преживявания са от първостепенно значение. GTC България се стреми да продължи да бъде в крак с тенденциите в бранша и да отговаря на индивидуалните изисквания на своите наематели, като по този начин насърчава по-силни взаимоотношения и по-дългосрочно сътрудничество.

Партньорството между betahaus и GTC България е знак за общата им отдаденост към иновациите и задоволяването на развиващите се нужди на бизнеса. С откриването на това ново споделено офис пространство в Sofia Tower 2, двете компании продължават да създават благоприятна и гъвкава работна среда, като дават възможност на компаниите в България да се развиват и да успяват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *