post

Само преди седмица бета версията на iOS 14.6 ни даде поглед върху предстоящите безжични стерео слушалки под марката Apple Beats. Сега те са забелязани в американската база данни на FCC в документ за съответствие и сертификация.

Това сочи, че Beats Studio Buds се доближават до официалния си дебют. Документите потвърждават името на слушалките, както и два модела – A2512 и А2513. Освен това схемите в тях разкриват и основния аспект на дизайна – липсата на стебли, което сме свикнали да виждаме в AirPod.

Според слуховете до момента Beats Studio Buds ще предлагат поддръжка на Active Noise Cancellation и са първия опит на Apple да направи тапи за уши без стебло и в няколко разцветки. Визуализации сочат, че слушалките ще бъдат достъпни в черно, червено и бяло.

Beats Studio Buds ще осигурят по-стабилно прилягане в ухото, в сравнение с AirPods. Калъфчето им за зареждане ще е овално и ще следва цветовата схема на самите слушалки. Безжичното зареждане вероятно ще е част от функциите, както и чипът на Apple за бързо сдвояване. Кога обаче ще видим Beats Studio Buds, все още остава загадка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *