post

ASUS представи Z170I Pro Gaming, нова висококачествена мини ITX гейминг дънна платка с потапящо SupremeFX аудио, Intel Gigabit Ethernet с ексклузивните за ASUS LANGuard и GameFirst за елиминиране на накъсването, както и множество технологии за подсилване на гейминг представянето, като ASUS 5-Way Optimization за мигновен тунинг и Pro Clock за вълнуващи нови овърклок възможности.

Базирана на мощния Intel Z170 Express чипсет, Z170I Pro Gaming предлага превъзходен гейминг трансфер от последния 2×2 802.11ac Wi-Fi с напълно нов Multi-User MIMO (MU-MIMO) за максимална скорост към всяка връзка, M.2 и USB 3.1 за трансфери със светлинна скорост и RAMCache за по-бързо зареждане на игрите. Z170I Pro Gaming се възползва и от ASUS Gamer’s Guardian и интелигентните DIY функции за превъзходна издръжливост и по-лесно и безопасно монтиране.

Безупречно гейминг аудио: LED осветената SupremeFX и Sonic Radar II

Z170I Pro Gaming е оборудване с технологията SupremeFX, за да достави детайлно аудио почти без загуби с коефициент на сигнал-шум (SNR) от 115dB. Електромагнитно защитения кодек Realtek ALC1150 максимизира акустичното представяне и елиминира смущенията — така че гейминг слушалките и говорителите възпроизвеждат само най-доброто аудио. Дънната платка разполага с вграден усилвател, работещ с до 300-омови слушалки. Премиум аудио кондензаторите Nichicon възпроизвеждат топъл и естествен звук с изключителна яснота и прецизност. Светещата в червено екранизация на SupremeFX е осветена за красива естетика и дори позволява персонализиране от потребителите, които могат да създадат грабващи окото светлинни ефекти.

Вижте още: ASUS представи геймърските звукови карти

Z170I Pro Gaming включва и Sonic Radar II, който позволява да видите какво правят опонентите и съотборниците ви на бойното поле — всичко управлявано чрез опростен контролен панел и персонализиран игрален списък. Sonic Radar II показва посоката и местоположението на ключови звуци от играта, позволяващи на геймърите с ASUS да упражняват уменията си за локализиране на врага.

Високоскоростна защитена мрежа: Intel Ethernet, плюс ексклузивните LANGuard и GameFirst

Z170I Pro Gaming осигурява онлайн гейминг преживяване и производителност с последния Intel Gigabit Ethernet (I219-V) за намаляване натоварването на процесора и осигуряване на изключително висока TCP и UDP пропускателна способност, освобождавайки повече изчислителна мощ за гейминг.

Ексклузивната за ASUS LANGuard технология за свързване на сигнала и повърхностно монтираните компоненти осигуряват надеждна връзка и по-добра пропускателна способност. LANGuard портът е защитен от статично електричество и токови удари при 1.9 пъти по-голям толеранс при статично електричество и 2.5 пъти по-голяма защита срещу токови удари (до15KV).

Новата и подобрена технология GameFirst оптимизира мрежовия трафик за по-бърза онлайн игра без накъсване — а сега сме добавили и Multi-Gate Teaming, позволяваща на притежателите на Z170I Pro Gaming да групират всички свои мрежи за максимален трафик и да се насладят на най-гладката игра до сега. GameFirst включва и изцяло новия Intelligent режим, който автоматично компилира база данни, като анализира информацията за нови приложения, за да гарантира, че всяка игра е оптимизирана за най-доброто представяне.

Представяне на високо ниво: 5-Way Optimization, Pro Clock и 4000MHz DDR4 овърклок

Благодарение на интегрираната 5-Way Optimization технология притежателите на Z170I Pro Gaming се радват на автоматизиран овърклок и ненадминат контрол на вентилатора за мигновено, добре контролирано повишаване на производителността. Тази ексклузивна технология динамично оптимизира основни аспекти на системата, въз основа на употребата в реално време за превъзходна производителност на процесора, ежедневно спестяване на енергия, ултра стабилна дигитална мощ, добре охлаждащи и тихи вентилатори и дори позволява мрежови и аудио настройки, пригодени за любимите игри и приложения.
Новата мини ITX гейминг дънна платка включва и ексклузивната за ASUS Pro Clock технология със специален base-clock (BCLK) генератор, проектиран за 6-то поколение Intel процесори, който позволява овърклок на основните честоти от 400MHz1 и дори повече. Това потребителско решение работи в тандем с ексклузивната за ASUS TurboV Processing Unit (TPU), за да повиши напрежението и контрола на base-clock овърклока. Времето за зареждане може да бъде редуцирано, трептенето е намалено и стабилността е увеличена при натоварен овърклок — осигурявайки нов вълнуващ начин за повишаване на производителността до краен предел. Потребителите с Z170I Pro Gaming са способни да отидат и по-далеч, като монтират последната DDR4 памет и достигнат екстремна овърклокната RAM скорост от 4000MHz.

Превъзходен гейминг трансфер: 802.11ac MU-MIMO Wi-Fi, M.2, USB 3.1 и RAMCache

Z170I Pro Gaming разполага със следващо ниво 802.11ac Wi-Fi с 2×2 двулентови 2.4/5GHz антени за скорост на трансфера до 867Mbit/s — и най-новата Multi-User MIMO (MU-MIMO) технология, гарантираща, че всеки2 свързан потребител получава най-добрата безжична и онлайн скорост.

Възможностите за физическа свързаност също са изобилни, благодарение на вградения M.2 сокет с x4 PCI Express 3.0/2.0 честотна лента с трансфер на данни до 32Gbit/s, два USB 3.1 Gen 2 Type-A конектора за скорост на трансфера на данни до 10Gbit/s — това е два пъти по-бързо от USB 3.0.

С уникално интелигентната RAMCache технология, притежателите на Z170I Pro Gaming са способни ефективно да кешират  устройство за съхранение, така че любимите игри и приложения да  стартират с главоломна скорост, започвайки да работят в момента, в който са активирани. RAMCache подобрява светкавично времето за зареждане на играта от милисекунди в микросекунди и минимализира риска от загуба на информация.

Gamer’s Guardian: Издръжливи и надеждни компонентни, включващи Digi+ VRM, плюс интелигентни DIY функции

Z170I Pro Gaming защитава себе си и потребителите чрез множество самозащитни инструменти, наречени Gamer’s Guardian. Те включват модула за регулиране на напрежението (VRM) Digi+ за доставяне на ултра гладка и ултра чиста мощност до процесора,  DRAM Overcurrent Protection и здрави кондензатори, проектирани да издържат на екстремни температурни колебания между -55°C и 105°C — 110% по-добре от индустриалните стандарти. I/O панелите от неръждаема стомана на Pro Gaming издържат три пъти по-дълго от обикновените панели.

Интелигентните DIY функции включват инсталация на Q-DIMM паметта с един клик, един Q-конектор за сортиране на всички кабели от предния панел и Q-Shield за предпазване от убождания и одрасквания при монтиране. Четири Q-LED лампи индикират за проблеми с процесора, паметта, графичната карта или устройството за бърза диагностика. ASUS ESD Guards активно защитава срещу внезапно отделяне на статично електричество (ESD), осигурявайки защита на USB портовете, аудио и LAN порт защита, която е до 2 пъти по-устойчива в сравнение с индустриалните стандарти.

Вижте още: ASUS обяви сериите дънни платки H170, B150, H110 и Q170

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *