post

В навечерието на CES 2023 ASUS демонстрира геймърския монитор ROG Swift OLED PG27AQDM с 240 Hz честота на опресняване, до 1000 нита яркост и 2.5К дисплей.

Новият геймърски монитор на ASUS е сред първокласните продукти, които ще бъдат показани на CES 2023. Компанията очаква той да се хареса на широк кръг геймъри с впечатляващите си характеристики. Мониторът разполага с естествена разделителна способност 2560 х 1440 пиксела (2.5K/1440p) и време за реакция от 0.03 ms.

Другите му характеристики включват 99% DCI-P3 покритие на цветовата гама и 135% sRGB цветово пространство. Геймърският монитор има също и Delta E<2 фабрично калибриране на цветовото отклонение.

ROG Swift OLED има покритие с микротекстура против отблясъци, което е отлично по време на игри. Персонализиран радиатор и голям вентилационен отвор осигуряват достатъчно възможности за охлаждането му. В допълнение ASUS посочва, че алгоритъмът за оптимизиране на напрежението помага да се осигури постоянна осветеност на панела. ROG Swift OLED PG27AQDM предлага и октуализиран DisplayWidget Center за подобрена функционалност.

Все още липсват някои подробности за новия монитор, но те заедно с датата на пускането му на пазара и цената, вероятно ще станат известни по време на CES 2023. Спекулира се обаче, че той ще е наличен по-късно тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *