post

Очаква се AR/VR очилата на Apple да дебютират по-късно тази година, но компанията работи и върху друго устройство – AR Glass, което според анализатора от Haitong Intl Tech Research Джеф Пу, вече е навлязло в етап на разработка на дизайна и може да пристигне в края на 2024 година.

Малко по-рано Пу обяви, че Luxshare ще е един от основните доставчици на Apple за устройствата, които ще се доставят между края на тази и 2024 година. Сега анализаторът добавя малко повече подробности за AR Glass, като посочва, че прототипът на очилата ще е готов да края на 2022 година, а масовото производство може да започне през втората половина на 2024 година.

В бележка, видяна от 9to5Mac, Пу споменава, че очаква доставчици да са Corning, Hoya и Lante и това са първите подробности за хардуера на устройството, за разлика от множеството слухове за AR/VR очилата на Apple напоследък. AR Glass ще са фокусирани изцяло върху AR технологията и според анализатора може да заменят iPhone след 10 години.

Освен за AR Glass, Пу пише и за iPhone 15 Pro и перископния обектив на камерата му, като споменава, че не е ясно дали той ще присъства и в двата модела, или ще е ексклузивен само за iPhone 15 Pro Max. Според анализатора Lante продължава да увеличава планирания си капацитет на производство и има голям шанс перископната камера да присъства в поне един модел от серията iPhone 15, като компанията ще е основен доставчик на компонента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *