post

Слуховете около обновения 16 инчов MacBook Pro продължават. Economic Daily News твърди, че новият лаптоп ще навлезе в масово производство през четвъртото тримесечие на годината, а 10.2 инчовият iPad ще започне да се произвежда по-късно този месец.
Тази информация идва от източници по веригата за доставки на компоненти и по-конкретно от доставчик на подсветки за новите устройства на Apple. Всъщност в края на миналата година се появиха слухове за по-голям iPad, а през март компанията представи 10.5 инчовия iPad Air с цена от 499 долара. Тази версия беше до някъде изненадваща, тъй като повечето източници сочеха размер на екрана от 10.2 инча. След това слуховете се обединиха около версията, че ще видим и този модел, но по-късно, а сегашната информация я потвърждава. Очаква се 10.2 инчовият iPad да замени iPad 2018 в гамата, въпреки че не е ясно колко голяма актуализация ще бъде. По-големият размер на екрана предполага порямна в шасито, но като се има предвид цената е малко вероятно устройството да претърпи радикални промени. Можем да очакваме изтънени рамки, подобно на дизайна на iPad Air.
Миналата седмица известният анализатор Минг-Чи Куо заяви, че Apple ще представи нов дизайн за клавиатурата на MacBook Air тази година, последван от частично обновени MacBook Pro модели през следващата. Не стана ясно обаче дали 16 инчовия MacBook Pro е включен в анализа на Куо. Повечето източници очакват той да предложи тънки рамки и обновена клавиатура, носпоред последните доклади ще го видим по-късно тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *