post

Apple току-що представи най-новия си интелигентен високоговорител, но според слуховете компанията работи върху още устройства, с които ще се конкурира с Google и Amazon. Едно от тях е смарт дисплей за домашен контрол.

По същество устройството ще е iPad от нисък клас, който ще можете да монтирате на стена или равна повърхност с помощта на магнитни крепежни елементи. То ще може да контролира вашите интелигентни домаши продукти като термостати и осветление, да възпроизвежда клипове и да управлява FaceTime разговори.

Очаква се конкурентът на Nest Hub и Echo Show да се появи следващата година. Домашна стойка за настоящите модели iPad е сред останалите устройства, които Apple е обмисляла, заедно с по-големи домашни дисплеи, но изглежда е взето решение те да не бъдат разработвани.

Освен това се твърди, че Apple TV ще получи по-бърз процесор в следващата си генерация, която трябва да пристигне през първата половина на следващата година, запазвайки същия дизайн като настоящия модел. Устройство, което съчетава Apple TV и интелигентен високоговорител с FaceTime камера също е в процес на разработка, но не е ясно кога ще се появи на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *