post

Apple представи най-новите безжични слушалки Beats Studio Buds+. Те идват с подобрено активно шумопотискане, по-добри микрофони, удобно прилягане към ушету и удължен живот на батерията.

Една от забележителните характеристики на Beats Studio Buds+ е прозрачният дизайн, въпреки че се различава от този на Nothing Ear. Слушалките се предлагат и с допълнителна опция за изключително малък накрайник, за да осигурят по-доброто прилягане в ухото.

Apple твърди, че приблизително 95% от вътрешните компоненти на Beats Studio Buds+ са изцяло нови. Те включват модернизирани микрофони за насочване на гласа, три пъти по-големи от предшествениците си, което води до подобрено качество на звука. Слушалките запазват своя рейтинг IPX4 за устойчивост на пот и прах.

Потребителите лесно могат да превключват между ANC и Transparency режимите с натискането на един бутон. Твърди се, че Beats Studio Buds+ са с 1.6 пъти по-добро активно шумопотискане и 2 пъти по-добър прозрачен режим, в сравнение със Studio Buds. Тези подобрения се дължат на ревизирания дизайн на вентилационния отвор. В допълнение слушалките поддържат Spatial Audio за Dolby Atmos на Apple Music, но липсва функцията за проследяване на главата, налична в Beats Fit Pro и AirPods.

За “Hey Siri” и Find My слушалките използват собствената платформа на Beats, като предлагат и съвместимост с Google Fast Pair и Audio Switch за лесно превключване между Android, Chromebook и други съвместими устройства. Поддържа се и Google Find My Device.

Що се отнася до батерията, с изключен ANC слушалките осигуряват до 36 часа живот общо – 9 на самите тях и допълнителни 27 часа от кутийката за зареждане. Те предлагат бързо зареждане, осигурявайки 1 час живот със само 5 минути на зарядно, но не поддържат безжично зареждане.

Освен прозрачната опция, Beats Studio Buds+ се предлагат и в черно-златно и слонова кост, а цената им е 169.99 долара, като вече са достъпни за закупуване в САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *