post

По време на първото си за тази година хардуерно събитие, Apple представи някои доста интересни джаджи. Първите две от тях са AirTags и ново поколение Apple TV 4K.

AirTags

След повече от година на слухове и спекулации, гигантът най-сетне пусна официално своите тракери AirTag. Миниатюрните устройства ще струват 29 долара едното, или 99 долара за комплект от 4 броя. Те ще работят в екосистемата на Apple, като ще позволят на потребителите да следят свои вещи, към които са прикрепени.

Тракерите са изработени от неръждаема стомана и могат да се гравират лазерно с персонален дизайн. Имат сменяема батерия и са сертифицирани с IP67 за защита от прах и вода. Имат и интегриран високоговорител за по-лесно намиране. Устройствата работят с чип U1 и изполват Precision Finding за наосчване. Към тях има и аксесоари, сред които полиуретанова или кожена каишка и ключодържател.

Apple TV 4K

След повече от три години Apple най-сетне актуализира своя декодер. Новото шесто поколение пристига с чип A12 Bionic. Устройството разполага с ревизирано дистанционно със Siri и двуцветен алуминиев дизайн. Освен това поддържа сдвояване с iPhone и нова функция за калибриране на цветовете и баланс на бялото. Декодерът идва и с поддържка на HFR висока честота на кадрите при гледане на HDR съдържание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *