post

Някои нови слухове потвърждават, че Apple подготвя следващия iPhone SE 3, който се очаква да дебютира по-късно тази година. Всички източници обаче, са съгласни с факта, че новата итерация на най-достъпния iPhone на Apple ще пристигне без големи промени в дизайна.

За сметка на това устройството ще получи поддръжка на 5G и някои други надстройки. Информацията идва от @Dylandkt, който твърди, че новото устройство ще изглежда точно като това, което получихме през 2019 година, но ще има по-добри възможности за връзка и производителност, благодарение на вътрешните си елементи.

Според инсайдера един модел iPhone SE ще пристигне с дизайн, който ни накара да си припомним iPhone Xr или iPhone 11, но с по-малък размер на екрана. За съжаление той се очаква едва през 2024 година, а сега Apple ще пусне друг евтин модел със същия дизайн, като предходния, но с поддръжка на 5G.

Според други източници, като Рос Йънг и Минг-Чи Куо, големият модел iPhone SE ще носи името Plus и ще включва 6.1 инчов дисплей, камера, разположена в отвор и Touch ID в бутона за захранване, точно като при новите iPad mini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *