post

Една от водещите световни марки за геймърски монитори1 и IT аксесоари, AGON by AOC, си партнира с Riot Games, за да представи първият монитор, вдъхновен от League of Legends и иконичната Hextech технология на играта. AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition има уникален дизайн и функции, създадени специално за MOBA преживяване. AG275QXL ще бъде наличен в началото на 2022 г.

Уникални функции създават перфектното преживяване за феновете на League of Legends
League of Legends е най-играната PC игра в света с милиони играчи, които се състезават оспорвано. AGON by AOC създаде първият монитор, специално проектиран да даде най-доброто преживяване на играчите по целия свят с уникални функции като реактивна светлина на събитията в играта.
Играещите прочутото заглавие веднага ще забележат отличителния стил на AG275QXL с вълнуващия Hextech дизайн, който свързва световете на магията и технологиите.

„Развълнувани сме от партньорството си с Riot Games и от възможността да съчетаем нашата експертиза по отношение на технологиите при мониторите с магията на League of Legends и да предложим вдъхновяващ продукт за феновете на играта”, каза Stefan Sommer, Глобален ръководител „Маркетинг и бизнес управление“ в AOC International Europe.

AG275QXL предлага изключителни функции като League of Legends режим, LoL QuickSwitch, ексклузивни звуци при включване/изключване, Light FX Sync и LoL Signature дизайн на екранното меню.

Визуално мониторът е спиращ дъха продукт, който въплъщава League of Legends във всеки аспект: корпусът и стойката са украсени с елементи от иконичния Hextech дизайн, който е част от вселената на League of Legends. Мониторът сияе благодарение на Light FX технологията, която синхронизира ефектите с действията в играта. Специален LoL режим гарантира, че Summoner’s Rift се вижда идеално ясно в съзнанието на играча. Геймърите ще могат напълно да се потопят със своя League of Legends монитор.

Монитор, снабден с най-добрите артефакти и заклинания
За да гарантира постоянно представяне на най-високо ниво на любителите играчи, както и на вдъхновените професионални състезатели, AG275QXL идва с върхови спецификации: 27” IPS панел с QHD резолюция и висока честота на опресняване от 170 Hz за постигане на плавни графики, дори в най-лудите отборни битки.

За елиминиране на насичането и накъсването AG275QXL поддържа Adaptive Sync с FreeSync Premium и безупречно време за реакция от 1 ms GtG. С VESA DisplayHDR 400, ShadowControl и Flicker-Free режим играчите могат да се насладят на дълги игрови сесии и кристално ясно представяне на любимите им шампиони, които се впускат в битките.

AGON by AOC се стреми да предложи подходящо оборудване на геймърите, за да им позволи най-добро представяне и да им помогне да преодолеят предизвикателствата в игрите. Революционният AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition ще бъде наличен от март, 2022 г. на препоръчителна крайна цена от 1059 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *