post

AMD (NASDAQ:AMD) обяви сертификацията за Avid Media Composer 8.4 при поддръжката на създателите на дигитално HD и 4К съдържание използващи AMD FirePro професионална графика в Microsoft Windows и Mac Pro работни станции. Новата поддръжка за Avid Media Composer предлага на професионалистите с AMD FirePro графични решения отлично 4K възпроизвеждане, управление и редактиране през целия процес на производство на видео.

Avid Media Composer е всепризнато водещо приложение в нелинейното редактиране на видео, широко използвано от професионалистите в производството на филми, телевизия, разпространение и стриминг. Професионалната графика AMD FirePro помага на Avid Media Composer ефективно да поддържа редактирането на големи обеми разнообразно, файлово-базирано мултимедийно съдържание за ускорени работни потоци в висока резолюция, както и управлението и съвместната работа с мултимедия в реално време.

“Ние се радваме, че можем да подкрепим клиентите на Avid Media Composer с професионалната графика AMD FirePro, като предоставим правилните средства за разпространение и дигитално съдържание,” каза Карл Фройнд, управител на поделението за професионална графика в. “Професионалните графични решения на AMD са проектирани за висококачествени 4K работни потоци, подкрепени с качествени драйвери и отлична софтуерна поддръжка. Клиентите на Avid Media Composer ще могат да се възползват от забележителните 4К възможности на AMD FirePro GPU за работа с паметта и с множество дисплеи.”

“Днешните създатели на цифрово съдържание изискват надеждна поддръжка от страна на своите технически средства, за да се справят с лекота със своята работа. Сега клиентите на Avid Media Composer получават допълнителна поддръжка на своите креативни проекти с изчислителната мощ на семейството професионални графични решения AMD FirePro,” каза Дана Ружичка, вицепрезидент продуктов маркетинг в  Avid. “Ние се радваме от възможността да съчетаем нашия водещ софтуер за редактиране с професионалните графични продукти на AMD. Създателите на филми, на дигитално съдържание и разпространителите сега ще разполагат с още повече средства, за да дадат криле на тяхното въображение.”

Посетителите на изложението 2015 NAB (National Association of Broadcasters)  имат възможност да изпитат Avid Media Composer с AMD FirePro професионална графика в изложбения център в Лас Вегас, Невада, щанд #SL9324.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *