post

AGON by AOC – една от водещите световни марки за гейминг монитори и ИТ аксесоари – има удоволствието да представи два иновативни монитора, предназначени да подобрят ежедневното гейминг изживяване. AOC GAMING U27G3X/BK и U32G3X/BK предлагат цялостен комфорт и всеобхватни технологии, за да се насладите на висококачествени изображения и гъвкава производителност за широка гама от гейминг приключения.

И двата модела разполагат с IPS панел с UHD (3840×2160) резолюция за постигане на впечатляващ контраст и яснота. С новите GPU технологии, задвижвани от AI, постигането на висока честота на кадрите при 4K резолюция става много по-лесно от всякога. 4K моделите U27G3X/BK и U32G2X/BK са идеални за геймърите, които търсят допълнителен контраст, съчетан с високи честоти на опресняване.

27-инчовият (68,6 cm) U27G3X/BK разполага с по-високата честота на опресняване от 160 Hz, докато 31,5-инчовият (80 cm) U32G3X/BK подобрява гейминг изживяването с по-голям дисплей, като същевременно поддържа 144 Hz честота на опресняване. С бързо време за реакция до 1 милисекунда GtG, двата монитора са отличен избор за състезателни игри. Оборудвани с два HDMI 2.1 и два DisplayPort-а, и двата модела са много гъвкави за свързване към най-новото поколение графични процесори и конзоли. За да гарантират удобна и приятна игра, и двата модела разполагат с ергономични стойки, позволяващи регулиране на височина, наклон, въртене и завъртане.

U27G3X/BK: Изключителна производителност за всекидневни игри
Със своята UHD (3840×2160) резолюция U27G3X/BK предоставя изключително визуално изживяване, като същевременно поддържа HDR10 и е сертифициран с VESA DisplayHDR 400. Неговият IPS панел осигурява точни и живи цветове за работа и игра, докато много високата плътност на пикселите от 163 ppi гарантира впечатляваща яснота и контраст на изображенията. С висока честота на опресняване от 160 Hz, мониторът предлага плавен и отзивчив екран, което го прави идеален за широка гама от игри.

Благодарение на бързото време за реакция до 1 милисекунда GtG, функцията pixel overdrive и намаляването на замъгляването на движението (Motion Blur Reduction), U27G3X/BK създава кристално ясни изображения без замъглявания. Съвместимостта с Nvidia G-SYNC и поддръжката на Adaptive-Sync гарантират гейминг изживяване без накъсване на кадрите. Със забележително DCI-P3 цветово покритие от 96% (CIE 1976) U27G3X/BK предоставя живи и реалистични изображения, идеално подходящи както за завладяващия свят на игрите, така и за създаването на съдържание. Напълно съвместим с конзоли от ново поколение, U27G3X/BK поддържа 4K UHD при 120 Hz, което го прави универсален избор. Малкото входно закъснение, интеграцията с AOC G-Menu, както и режимите Flicker-Free, Low Blue и Shadow Control допълнително подобряват потребителското изживяване. U27G3X/BK е планиран за пускане в търговската мрежа от средата на ноември.

U32G3X/BK: Експанзивно визуално приключение
U32G3X/BK вдига нивото на визуалната производителност с обширния си 31,5-инчов екран и UHD резолюция. С честота на опресняване от 144 Hz и висока плътност на пикселите от 140 ppi, този IPS панел предоставя контрастни и отзивчиви изображения за множество приложения. Подобно на 27-инчовия U27G3X/BK, този монитор предлага DCI-P3 покритие на цветовата гама от 95% съгласно стандартите CIE1976 и осигурява богати и точни цветове с поддръжка на широка палитра от 1,07 милиарда цвята с 10-битова дълбочина на цвета.

U32G3X/BK постига време за реакция до 1 милисекунда GtG при използване на режимите pixel overdrive и е проектиран за плавна и отзивчива производителност в игрите. Съвместимостта с Nvidia G-SYNC и поддръжката на Adaptive-Sync гарантират гейминг изживяване без накъсване на кадрите. U32G3X/BK е напълно съвместим с конзоли от ново поколение и поддържа 4K UHD при 120 Hz, което го прави универсален избор с много приложения. Малкото входно закъснение, интеграцията с AOC G-Menu, както и режимите Flicker-Free, Low Blue и Shadow Control осигуряват комфортно и завладяващо изживяване. U32G3X/BK ще бъде наличен в магазините от средата на декември.

Цени и наличност
U27G3X/BK и U32G3X/BK предефинират 4K игровото изживяване със своите впечатляващи спецификации. U27G3X/BK ще бъде наличен от средата на ноември 2023 г. на препоръчителна цена на дребно от 1135 лв. с ДДС.

По-големият U32G3X/BK се очаква да се появи в търговската мрежа от средата на декември на препоръчителна цена на дребно от 1468 лв.

U27G3X/BK и U32G3X/BK са две причини геймърите да очакват с нетърпение предстоящия празничен сезон!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *