post

AGON by AOC – водещият производител на геймърски монитори и ИТ аксесоари – гордо повежда класацията като марка номер 1 за геймърски монитори въз основа на отчета IDC Quarterly Gaming Tracker за четвъртото тримесечие на 2022 г.

AGON by AOC, подмарката на специалиста по дисплеите AOC, фокусирана върху високопроизводителни монитори за игри и пълна екосистема от геймърски аксесоари, изпревари своите конкуренти, за да си осигури първото място на световния пазар за геймърски монитори благодарение на авангардни технологии (като MiniLED и DisplayHDR 1400), изключителна производителност (с честота на опресняване до 360 Hz) и непоколебима ангажираност да осигури най-доброто гейминг изживяване. През последната година AGON by AOC представи своето пето поколение монитори AGON с освежен дизайн плюс бързи, отзивчиви панели и представи чисто нови технологии в своята гама AGON PRO.

Anna Stefańczyk, директор глобален маркетинг на AOC, коментира: „За нас е огромно удовлетворение да постигнем признанието за най-добрата марка гейминг монитори в света. Това не би могло да бъде възможно без изключителната подкрепа на гейминг общността и потребителите по цял свят, които ни се доверяват и ни мотивират да разработваме феноменални продукти с голяма стойност. За в бъдеще сме ангажирани и отдадени да продължаваме да предлагаме на пазара иновативни продукти с най-съвременни технологии, съобразени с предпочитанията на нашата разнообразна гейминг общност.”

AGON by AOC предлага цялостна гама монитори за игри, които привличат широк кръг от геймъри със своите три подкатегории:

– AOC GAMING: Създадени за любители, тези монитори привличат геймъри от всякакъв тип и ниво на уменията – от създатели на съдържание и стриймъри до такива, които се наслаждават на тръпката от изследването и приключенията. Гамата AOC GAMING подчертава значението на самото игрово изживяване, предоставяйки разнообразни опции, които отговарят на различните настроения и интереси на геймърите. AOC GAMING предлага достъпни висококачествени монитори с висока производителност на масовата аудитория от начинаещи и средно напреднали геймъри с продукти като реномираните 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK или U28G2XU2/BK монитори.

– AGON: Създадена за мейнстрийм и хардкор геймъри, гамата AGON обслужва състезателните играчи в гейминг общността, които се стремят да станат герои като техния любим стриймър или топ играчите в електронни спортове. С първокласен дизайн и полезни допълнителни функции, мониторите AGON са лидери в предоставянето на безупречно и завладяващо игрово изживяване за мултиплейър заглавия като електронни спортове с шутър от първо лице (FPS) и MOBA игри. Петото поколение монитори AGON включва най-новия 32-инчов AG325QZN/EU с честота на опресняване от 240 Hz и време за реакция само 1 милисекунда GtG, което дава възможност на състезателните геймъри да разгърнат истинските си възможности с бързи рефлекси и светкавично вземане на решения.

– AGON PRO: Създадени за първокласни геймъри, мониторите AGON PRO служат на създатели на съдържание на високо равнище, инфлуенсъри и професионални играчи в електронните спортове като известните екипи на G2 Esports, RNG и Furia Esports, спонсорирани от AGON by AOC, които изискват най-доброто в гейминг технологиите. Тези индивиди се мотивират от конкуренцията, стремят се да постигнат лични рекорди и търсят превъзходни характеристики, изключителна производителност и несравнимо качество в устройствата си, за да се отдадат на страстта си към игрите. Мониторите AGON PRO предоставят несравнимо изживяване в електронни спортове, шутъри от първо лице (FPS), MOBA и подобни заглавия. Линията включва специално проектирани модели като украсения в стила на League of Legends AG275QXL. Моделите AGON PRO се предлагат с авангардни технологии като MiniLED подсветка за постигане на пикова яркост от 1000 нита и локални зони на затъмняване (AG274QZM) или високи честоти на опресняване до 360 Hz и професионални инструменти като NVIDIA Reflex Analyzer (AG254FG). Благодарение на вградените функции като KVM превключвател и USB-C свързаност (AG324UX), тези модели подобряват производителността на създателите на съдържание и професионалистите, докато включените добавки като Screen Shield (в избрани модели) или QuickSwitch контролерът значително подобряват игровото изживяване, независимо дали действието се развива на сцената на турнири по електронни спортове или в комфорта на дома. Очаквайте шестото поколение монитори AGON PRO, което ще донесе дългоочаквани технологии на геймърите по целия свят!

AGON by AOC сърдечно благодари на гейминг общността и клиентите си по цял свят за тяхното доверие и неотлъчна подкрепа. Марката обещава да поддържа неспирния си стремеж към иновации и да гарантира, че геймърите са оборудвани с най-доброто, за да победят в любимите си игри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *