post

Acer представи четири Chromebook за образователни цели, задвижвани от процесори Intel, Qualcomm и MediaTek. Компанията въведе и бюджетна алтернатива с Windows 10 – Acer TravelMate Spin B3. Това е достъпен конвертируем лаптоп със съвместима с MIL-STD 810H компилация.

Тъй като е насочен към студентите, лаптопът се предлага със защитни функции като амортизиращ бъмпер, механично закотвени клавиши с пластмасови крила и нова дренажна система под клавиатурата за справяне със случайно разлята течност. Всъщност Acer твърди, че тъчпадът на TravelMate Spin B3 също е устойчив на влага. Устройството е оборудвано и с Full HD уеб камера и WiFi 6, за да осигури непрекъснати видео разговори с кристално чисти визуални ефекти.

Acer TravelMate Spin B3 се захранва от процесор Intel Pentium Silver и се твърди, че издържа до 12 часа с едно зареждане. Сензорният дисплей е покрит със слой антимикробно стъкло Gorilla Glass, специално разработено за намаляване на миризми и микроорганизми, причиняващи петна. Клавиатурата, тъчпадът и повърхността за почивка на дланите са покрити със сребърен йонен антимикробен агент.

Предният капак на лаптопа има индикатор за нивото на батерията, а изборът на портове също е впечатляващ – USB 3.2 Gen 1 Type-C порт, HDMI порт, както и RJ45 Ethernet порт. Acer TravelMate Spin B3 се предлага и със стилус Wacom AES, 4G LTE свързаност и 5 мегапикселова HDR камера. Цената на базовата конфигурация е 329.99 долара, а устройството ще се продава от април.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *