post

Acer пусна на пазара новата си линия подсилени лаптопи и таблети Enduro, специално проектирани да осигурят на работещите в по-тежки условия необходимите за тях здравина, портативност и производителност. Професионалистите на първата линия и работещите в индустриалното производство ще открият в Acer Enduro N7 надежден инструмент, а творците и любителите на активности и работа на открито ще оценят тънкия и лек, но изключително здрав Enduro N3. Налична е и серия от таблети Enduro, предназначена за ползване в търговията на дребно, складовете и производствата.

„С навлизането на съвременните начини на работа, все повече и повече мобилни устройства започват да се ползват извън офиса, където често са подложени на по-сурови условия. Enduro, нашата нова линия от подсилени лаптопи и таблети, е създадена, за да осигури на нашите клиенти здравина и производителност, които им помагат да свършат работата си“, каза Андрю Чуанг, генерален мениджър „Подсилен компютинг“ в Acer.

 

Подсилен лаптоп Acer Enduro N7

Acer Enduro N7 е здрав лаптоп, конструиран от удароустойиви материали, предлагайки по този начин надеждността, необходима на професионалистите на предна линия, както и на работниците в полеви условия и в индустриалното производство при изпълнение на служебните им задължения. Сертифицирано по MIL-810G и IP65, устройството е проектирано да издържи изпускане дори върху най-твърди настилки и да не позволи проникване на прах и вода. Тази издръжливост прави мащината подходяща за работа в студ и високи температури, а неговият 700-нитов, 14-инчов FHD екран предлага отлична видимост както на открито, така и на закрито. За тези, за които работният ден е дълъг, Enduro N7 се предлага с две батерии: една лесно сменяема батерия с удължен живот от 10 часа и друга вградена батерия.

Освен че може да издържи физически на екстремни работни условия, Enduro N7 е оборудван и с технология, съответстваща на нуждите на съвременното работно място. Четириядреният Intel® Core™ i5 процесор от 8-о поколение предлага достатъчно мощност за безпроблемно превключване между няколко работещи приложения и работа по множество задачи едновременно. Enduro N7 има и сериозна защита: хардуерен модул Trusted Platform Module (TPM) 2.0 проверява за признаци на нежелано проникване по време на стартиране на системата, а Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) служи за защита на устройството и същевременно улеснява инсталирането на услуги или системни конфигурации на много устройства едновременно. Сензор за пръстови отпечатъци поддържа Windows Hello за по-сигурно вписване.

 

Подсилен лаптоп Acer Enduro N3

Acer Enduro N3 е мощен лаптоп, който постига перфектен баланс между здравина и преносимост. Това го прави идеален за потребители, които често сменят работната си среда, например архитекти, технически ръководители, мениджъри на събития, служители в селското стопанство или дори любители на екстремното, които искат да записват своите приключения. Enduro N3 е специално проектиран да бъде устойчив на изпускане и намокряне, отговаряйки на стандартите MIL-STD 810G и IP53, като в същото време притежава тънък и лек корпус с дебелина от само 24,85 мм и тегло 1,985 кг. Някои от отличителните технологични решения са подсилените ъгли на корпуса срещу падане, стъклото Corning® Gorilla® Glass за защита на екрана от намокряне и уникалната водоустойчива технология Aquafan™.

Физическата здравина се допълва от високите нива на защита срещу киберзаплахи, благодарение на технологии като Discrete Trusted Platform Module, AEMS и защитените с парола твърди дискове. Целият набор от инструменти за сигурност и управление гарантира, че всичко направено през 13-часовия живот на батерията с това устройство е в безопасност и това не е за сметка на производителността. Enduro N3 може да се похвали с 10-о поколение Intel Core i7 процесор и 32 GB DDR4 RAM, което му осигурява необходимата производителност, като е възможно да се добави и опционален NVIDIA® GeForce® MX230 дискретен графичен процесор и 512 GB PCle Gen3 NVMe SSD за потребителите, които трябва да го подлагат на по-големи натоварвания.

 

Acer Enduro Management Suite (AEMS)

Acer Enduro Management Suite (AEMS) е система, създадена да улесни управлението на голям брой устройства, като спомага за тяхната постоянна защита и ускорява процеса на добавянето на нови устройства. Конзолата на AEMS позволява на ИТ мениджъра да осъществява отдалечена връзка с устройствата с активиран AEMS по следните начини:

  • Програмируеми физически клавиши: Таблетите и лаптопите с активирана AEMS система притежават физически клавиши, разположени до бутона за включване, които автоматично стартират определено приложение при натискането им.
  • I/O контрол: Възможност за дистанционно активиране/деактивиране на достъпа до портовете за вход/изход. Камери и скенери за баркод също могат да бъдат активирани или деактивирани по този начин.
  • Мониторинг на устройството: Визуализира или експортира информация за всички управлявани устройства, включително информация за системата, хардуера, софтуера и всички актуализации на всяко отделно устройство.
  • Отдалечено инсталиране: Всички необходими приложения, промени в BIOS или актуализации на Windows могат да бъдат инсталирани от разстояние.

 

Подсилен таблет Acer Enduro T5

Acer Enduro T5 (ET510-51W) е издръжлив и здрав 10-инчов Windows таблет, предназначен за дълги периоди на работа в екстремни условия. Неговата батерия от 10 часа може да бъде сменена по време на работа, което позволява непрекъснато използване на устройството, а процесорът Intel Core m3 от 7-о поколение осигурява нужната изчислителна мощност на логистичните и производствените специалисти. Освен всичко това таблетът е сертифициран по MIL-STD 810G и IP65 и притежава AEMS. Предлагат се и аксесоари като докинг станции, ръкохватки, ленти за закачане на рамената, 4-точкови ленти за закачане на рамената, зарядни устройства за кола и държачи за кола, което помага да се разшири функционалността и мобилността на Enduro T5.

 

Подсилен таблет Acer Enduro T1

Acer Enduro T1 (ET110-31W) е здрав 10-инчов Windows таблет, който може да се ползва като 10,1-инчов лаптоп чрез опционална клавиатура. Сертификатите MIL-STD 810G4 и IP54 на устройството, комбинирани с процесор Intel Celeron и 64 GB пространство за съхранение eMMC, го правят надежден и удобен вариант, когато трябва да се свърши нещо спешно, докато човек е в движение. Enduro T1 може да се използва и докато се носят ръкавици.

Acer Enduro T1 (ET108-11A) е компактен и здрав 8-инчов Android таблет, създаден специално за търговци на дребно, складови служители и работници в производството. Сертифицирано с MIL-STD 810G и IP54, устройството разполага и с набор от допълнителни аксесоари и програмируеми клавиши, които позволяват адаптирането му към множество специфични сценарии на ползване. Enduro T1 може да се използва и докато се носят ръкавици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *