Acer днес обяви нови допълнения към популярните си серии геймърски лаптопи Predator Triton 300, Predator Helios 300 и Nitro 5, които са обновени с новите процесори от 11-о поколение Intel ® Core ™ от серия H и с графични карти GeForce RTX 30 на NVIDIA – включително новите GeForce RTX 3050 и GeForce RTX 3050 Ti. Наред с множеството си обновени характеристики, екраните на лаптопите са усъвършенствани, за да се възползват напълно от мощността на новите процесори и графични карти.

Predator Triton 300
С дебелина на корпуса едва 19,9 mm, Predator Triton 300 (PT315-53) е изключително мощно устройство, което потребителите удобно могат да поместят в раница или чанта за документи. В изработения само от метал корпус е поместен процесорът от 11-о поколение Intel Core от серията H, който може да достигне работна честота от 4,6 GHz благодарение на графичната карта GeForce RTX 3080 на NVIDIA, както и до 32 GB капацитет на DDR4 паметта – така лаптопът е повече от подготвен да се справи с най-новите игри. Оттук нататък потребителите биха могли да изберат в зависимост от нуждите си екран с честота на опресняване 165 Hz и разделителна способност QHD или изключително бързия екран с честота на опресняване 360 Hz и разделителна способност FHD. И не на последно място, за едва 3 ms 1 бихте могли да увеличите скоростта на реакция на екрана, за да се намалят неприятните ефекти при възпроизвеждане на сцени с бързо движещи се обекти – така смяната на режима към по-бърза реакция е лесна и безпроблемна.

Predator Helios 300
Новият лаптоп Predator Helios 300 се предлага с всичко, което е необходимо на един геймър, за да победи конкурентите – от най-новите процесори Intel Core от серията H, през графичната карта GeForce RTX™ 3070 на NVIDIA® до капацитета на DDR4 RAM паметта от 32 GB. И този модел е оборудван с най-новата вентилаторна технология на Acer от пето поколение – AeroBlade ™ 3D с 89 метални перки с дебелина 0,8 mm, генериращи 55% повече въздух от пластмасов вентилатор [2] . Също така, 17-инчовият модел въвежда концепцията на Acer за т.нар. Vortex Flow дизайн – аеродинамичен дизайн на охладителната система, който подобрява охлаждането на процесора и графичната карта и намалява температурата на корпуса.

Acer Nitro 5
Новото поколение Nitro 5 също може да се похвали с високопроизводителни процесори Intel Core H, графична карта GeForce RTX 3070 на NVIDIA и капацитет от 32 GB на DDR4 RAM паметта. Мощната основа се надгражда с 15,6-инчов (AN515-57) или 17,3-инчов (AN517-54) QHD IPS [ 3 ] екран с честота на опресняване 165 Hz и време за реакция 3 ms [1] , докато съотношението на екрана към корпуса (80%) позволява на геймърите да се насладят по-добре на играта, без да са ограничавани от страничните рамки. Наред с високите скорости, Nitro 5 се цели високо и в съхранението – две гнезда за M.2 PCIe / SATA SSD дискове осигуряват 1 TB Raid 0 или 2 TB HDD памет, за да могат геймърите ефективно да съхраняват всичките си игри, филми и записи на поточно видео.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *