post

Acer показа редица нови продукти по време на CES 2023. Докато повечето от тях бяха актуализации на съществуващи серии от гейминг продукти, SpatialLabs TrueGame е иновативна нова технология, която тласка напред 3D игрите.

Компанията представи голяма актуализация на SpatialLabs TrueGame, която на практика позволява 3D изживяване в игрите без очила. Това става възможно с новия режим 3D Ultra, който предлага 3D гейминг изживяване заедно с подобрена поддръжка на стерео рендиране с прожектиране на изображения с дълбочина и живот като 3D геометрия. Новата актуализация носи и 3D Sense, който добавя колекция от 3D стерео ефекти.

В момента TrueGame поддържа редица AAA заглавия и някои по-стари класически игри, както и 3D сферите. Някои от игрите, които поддържат тази технология са God of War, Kena: Bridge of Sparits, Octopath Traveler, Ori and the Will of the Wisps и Psychonatus 2. SpatialLabs включва решение за проследяване на очите, стереоскопичен 3D дисплей и сцена в реално време технологии за изобразяване, за да направят сцените, обектите и героите така, аккто биха изглеждали с 3D очила, носени от потребителя.

Режимът 3D Ultra в SpatialLabs TrueGame ще бъде въведен чрез софтуерна актуализация до края на този месец. Той ще се поддържа от лаптопи Predator Helios 300 SpatialLabs Edition и дисплея на Acer SpatialLabs View. За съжаление точните спецификации и наличности на тази технология ще варират, в зависимост от регионите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *