post

До края на ноември Samsung Galaxy A23 5G и Galaxy A13 5G ще бъдат на специална цена

 

Цяла година 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални минути и неограничени мегабайти – това предлага A1 на новите си абонати, избрали плановете Unlimited. До края на 2022 г. те ще имат и пълен достъп до 5G ULTRA мрежата на телекома за гигабитови скорости на сваляне на информация.

Освен това потребителите ще могат да използват различни платформи с премиум видео, спортно, музикално или информационно съдържание.

Мобилното изживяване със сигурност е по-качествено с нов 5G смартфон. До края на ноември телекомът предлага на промоционална цена за два от популярните модели на Samsung – Galaxy A23 5G и Galaxy A13 5G.

Samsung Galaxy A23 5G предоставя на мобилните фотографи 50-мегапикселова основна камера с оптична стабилизация и AI подобрения, както и ултраширокоъгълен модул, макрообектив и сензор за дълбочина. Снимките и Full HD видеата се съхраняват на 64 GB или 128 GB вградена памет (в зависимост от версията), а разглеждането им става на големия 6,6-инчов FHD+ дисплей с честота на опресняване до 120 херца.

Цената му е 9,50 лв. на месец с план Unlimited Ultra за 64 GB вариант и 11,50 лв. на месец със същия план за двойно повече памет.

Samsung Galaxy A13 5G е още по-достъпен модел, който прави качествени снимки и не допуска компромис с производителността при всекидневните задачи. Той е на цена от 2,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra. И двата модела идват с оригинално бързо зарядно.

С новите предложения на A1 изборът на подходящо устройство и подходящ тарифен план стават още по-лесни и достъпни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *