post

Търсите ли кариера, която е винаги в крак с новите технологии, предлага гъвкавост и неограничени възможности за развитие? Тогава цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital е точно за Вас.

Програмата на е SoftUni Digital стартира през 2016 година и е първата по рода си, най-задълбочена и практически ориентирана програма за изучаване на дигитален маркетинг в България. Записването в най-новото издание на програмата е вече отворено, а обучението стартира с безплатен въвеждащ курс.

SoftUni Digital е инициатива на SoftUni – водещата образователна организацията у нас, предлагаща качествено, достъпно и практически насочено обучение по софтуерно инженерство, QA, дигитален маркетинг и дизайн.

Защо дигитален маркетинг?

Начинът, по който общуваме и взаимодействаме с компаниите, вече се осъществява предимно онлайн. По данни на Statista през 2022 година над 4,59 милиарда души в света са използвали социални медии, като се очаква броят им да нарасне до почти шест милиарда през 2027 г.

С милиарди потребители в социалните медии в световен мащаб, онлайн присъствието и маркетинга в дигитална среда са все по-съществена част от успеха на всеки бизнес. Това създава много професионални възможности за всеки, който успее да овладее потенциала на дигиталния маркетинг.

Именно разнообразието от различни направления е и едно от основните предимства на сферата. Ролите в дигиталния маркетинг са изключително разнообразни, като можете да се специализирате в областта на социалните мрежи, SEO, маркетинг на съдържанието, e-mail маркетинг и много други.

Независимо от Вашите основни умения и интереси, вероятно ще намерите роля в дигиталния маркетинг, която отговаря на Вашите нужди и Ви насърчава да се развивате. А за да стартирате, са необходими само интернет връзка и лаптоп.

Какво предлага програмата на SoftUni Digital?

Програмата на SoftUni Digital предлага ясна и структурирана пътека, която да Ви превърне от начинаещи в експерти. Преподавателите са изявени практици в сферата, готови да споделят с Вас своя опит чрез примери от практиката.

Обучението започва с Marketing Basics – безплатен въвеждащ курс, който ще Ви запознае с основните концепции в маркетинга, като същевременно акцентира върху приложими знания и умения, специфични за дигиталната среда.

Следващата стъпка в програмата е модулът Marketing Fundamentals, който се състои от шест курса с фокус върху ключови аспекти на дигиталния маркетинг, като Facebook Marketing, E-mail Marketing, Google Ads, Google Analytics, SEO и Content Marketing. Тук ще придобиете практически умения, които могат да бъдат приложени незабавно в реална работна среда.

След като вече сте запознати с основните направления и притежавате практически умения по дигитален маркетинг, можете да надградите знанията си с професионалните модули на SoftUni Digital. Те представляват специализирани обучения с фокус върху три от най-популярните роли в сферата – Performance Marketing Expert , Social Media Marketing Expert и SEO & SEM Expert.

Защо да изберете SoftUni Digital?

В цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital получавате не само качествено, достъпно и практически ориентирано образование, а и:

  • Гъвкавост – обучението се провежда онлайн, като може да следите уроците на живо или на запис, в удобно за Вас време.
  • Доживотен достъп до ресурси – с всеки курс получавате и доживотен достъп до всички видео записи и учебни материали.
  • Менторска подкрепа – по време на обучението си имате достъп до ментор, който да Ви помага през целия процес на учене, гарантира, че ще усвоите знанията успешно
  • Общност – ставате част от най-голямата образователна общност в България и имате достъп до групи, в които можете да обменяте идеи и опит с колеги и преподаватели.

Включете се още днес в програмата на SoftUni Digital и направете първата стъпка към една обещаваща кариера в сферата на дигиталния маркетинг. Вашето бъдеще е само на един клик разстояние!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *