post

Balkan eCommerce Summit 2024 е вдъхновяващ форум, който ще се проведе в продължение на два дни на 4-ти и 5-ти април 2024 г. в Арена София, България. Никола Илчев, организаторът на събитието и една от най-влиятелните фигури в електронната търговия на Балканите, обещава впечатляващо събитие, което ще предложи нови перспективи за сектора на електронната търговия в Балканския регион.

“Очакваме над 2000 гости, 150 изложители в експо зоната и 20 лектори от цял свят”, споделя Илчев. “Целта на събитието е да създаде платформа за ускорено развитие и да насърчи партньорства между електронните търговци и доставчици на услуги за онлайн бизнес в Балканския регион, като осигури повече възможности за тяхното развитие.”

Всеки закупил билет ще получи пълен достъп до двудневната програма на събитието, храната и напитките, както и ексклузивно парти след първия ден. “Това е уникална възможност за всички участници да се свържат и да споделят опит с представители от всички балкански страни, без да е необходимо да пътуват до всяка отделна страна”, допълва Илчев.

Организаторът на Balkan eCommerce Summit 2024 сподели информация за първите двама лектори – Niall Lavery и Michael Corcoran и издаде какво следва за участниците и партньорите.

Niall Lavery е лидер в индустрията и е известен с вдъхновяващи идеи, които променят бизнесите. Той притежава уникална комбинация от технически и управленски умения, които му позволяват да забелязва възможности, които другите не виждат. Той е запознат с последните тенденции в технологиите и иновациите и работи усилено, за да гарантира, че марките, с които работи, са в крак с времето. Той е известен с вдъхновяващи идеи, които променят бизнесите.

Вторият лектор, който ще се изяви на сцената на Balkan eCommerce Summit 2024 на 4-ти април в София, е Michael Corcoran – вълнуващ специалист по социални мрежи, чиито работи сме виждали в последните години в авиокомпанията Ryanair и сега се грижи за клиенти в агенцията за комуникация в социалните мрежи и управление на профили Frankly.

Michael Corcoran се справя прекрасно с маркетинга в социалните мрежи и създаването на видео съдържание. Michael също така ще ни запознае с работата с инфлуенсъри за бизнеса.

Важно е да се спомене, че всеки с билет за Balkan eCommerce Summit 2024 получава достъп до специалното мобилно приложение, което ви дава удобството да следите регистрираните гости, спонсори, лектори, програмата и всичко важно в реално време. Този иновативен инструмент ще ви позволи да планирате срещи с желани участници, като ви помага да организирате времето си и да се свържете с важни за вас и вашия бизнес хора. Приложението ще бъде активно две седмици преди събитието и ще остане активно и след това.

Ако планирате да разширите бизнеса си на Балканите или извън тях, вашето място е на Balkan eCommerce Summit 2024 в София, България: https://balkanecommerce.com.

Предоставяме ви код pixelmedia15, който позволява специална отстъпка от 15% на билети за събитието с валидност до 03.04.2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *