post

Филмовият Черен петък завладява абонатите на А1 Видеотека през този месец. До 29 ноември интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV ще предлага над 20 хитови заглавия с намаление от 50%. Колекцията включва двата филма от хорър поредицата с Емили Блънт „Нито звук“ и „Нито звук 2“, уникалната история на сър Елтън Джон, екранизирана във филма „Рокетмен“, приключенския екшън с Дуейн Джонсън – Скалата „Небостъргачът“ и много други хитови ленти.

Поредицата „Нито звук“, която зрителите могат да гледат в A1 Видеотека на половин цена през ноември, събира на едно място огромния актьорски талант на Емили Блънт с режисьорския нюх на Джон Кразински, за да създаде хорър изживяване като никое друго. Първият филм от поредицата ни посреща с опустошената и превзета от непобедими хищници Земя. Семейство Абът се борят за оцеляване в пустата градска джунгла на Ню Йорк – смъртоносен капан, обгърнат от пълна тишина. Шумът е лукс, който оцелелите не могат да си позволят, защото дори най-слабият звук привлича този нов тип нашественици, които са водени от една основна цел – унищожаването на човечеството. Историята се разгръща в два впечатляващи филма, които държат всеки зрител със затаен дъх до самия край.

Любителите на биографичните ленти ще могат да се насладят на „Рокетмен“ на 50% по-ниска цена с А1 Видеотека. Филмът представя невероятната човешка история на големия сър Елтън Джон. Лентата е базирана на най-обичаните песни на изпълнителя и разказва историята за това как момче от малък град се превръща в една от най-емблематичните фигури в поп културата.

Феновете на екшън жанра също няма да останат разочаровани – на тях филмовият Черен петък предлага „Небостъргачът“. Ръководителят на екипа за спасяване на заложници на ФБР и бивш военен Уил Сойер сега оценява сигурността на небостъргачи. По време на задача, която той изпълнява в Хонконг, Уил вижда как най-високата и според мнозина най-безопасна сграда в света внезапно пламва, а той е набеден за извършител. Уил трябва да намери отговорните, да изчисти името си и да спаси семейството си, което е в капан в горящото здание.

Всички заглавия, които са част от филмовия Черен петък до 29 ноември, зрителите могат да наемат на специална цена от 2,49 лв., намалена от стандартната, която е 4,99 лв. Абонатите на А1 Xplore TV могат да наемат някое от тях, както и над 20 000 други заглавия, за 48 часа, през които да ги гледат неограничен брой пъти. Платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *