post

Управлявате собствен ресторантьорски бизнес или магазин за хранителни стоки, но все още не сте интегрирали система за онлайн поръчки за бизнеса си? Може би знаете за какво става дума, но ви се струва твърде трудно и неприложимо за бизнеса? Не и със SofiaOrders – системата за онлайн поръчки, която ви предлага достъпната възможност да развиете своя бизнес онлайн, без да заплащате комисиона. Представяме ви 3 причини, поради които интегрирането на системата за онлайн поръчки е отлична възможност за вашия бизнес.

1. Цифрите са категорични: онлайн бизнесът става все по-атрактивен в световен мащаб
По данни на Stock Apps, глобалният пазар за онлайн поръчки на храна се очаква да достигне 151,5 млрд. долара приходи и 1,6 млрд. потребители през настоящата 2021 г.. Това е 10% скок спрямо предходната 2020 година.
В същото време, ръст се отчита и в броя на потребителите на онлайн услуги за доставка на храна. През 2020 г. броят им в световен мащаб е достигнал 1,46 млрд.: това са 25% ръст на годишна база спрямо 2019, когато броят им е възлизал на 1,17 млрд. Прогнозите са през следващите три години броят им да достигне почти 2 милиарда в световен мащаб.

2. Системата за онлайн поръчки ви позволява да достигнете до повече нови клиенти
След като клиентите все повече купуват онлайн, няма причина да не се възползвате от възможностите на система за онлайн поръчки SofiaOrders. С присъствието на бизнеса си онлайн имате реален шанс да достигнете до нови потребителски групи и да генерирате допълнителни печалби от дейността си. Ако приемем, че за една година броят на клиентите, които ще предпочетат онлайн услугите за поръчка на храна, резервации и покупки, нарасне с 0,18 млрд. души, то това са ваши потенциални клиенти. Сравнете броя на тези клиенти с тези, които посещават физическия ви обект и сами преценете доколко интегрирането на онлайн система за поръчки благоприятства бизнеса ви.

3. Интегрирането на онлайн система за поръчки е достъпно за широк кръг бизнеси
Големите вериги ресторанти са едни от първите, които се възползваха от системите за онлайн поръчки и добиха широка популярност сред потребителите. Днес обаче от този тип услуги може да се възползва широка група бизнеси – кафенета, барове и заведения, малки магазини за хранителни стоки и много други. Редица са ползите за малкия бизнес от интегрирането на онлайн система за поръчки, а липсата на комисионна за използването на системата за онлайн поръчки на SofiaOrders е само още една причина да се доверите на този съвременен бизнес инструмент.

One thought on “3 причини да интегрирате система за онлайн поръчки без комисиона за бизнеса си

  1. Много добра услуга, но липсата на безплатен план прави този вид бизнес силно уязвим! Наличие на безплатен план, но при показване на реклами е общо взето почти задължително решение. Иначе ако някой друг го направи точно такава безплатна услуга…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *