post

Realme GT Neo 5 е готов да дебютира на пазара с впечатляващата поддръжка на 240 W бързо зареждане. Сега висш изпълнителен директор на компанията разкри, че смартфонът е способен на някои наистина интересни постижения, благодарение на тази си функция.

Според Xu Qi Chase, възможностите на GT Neo 5 ще ви позволят да изгледате едночасов епизод от телевизионен сериал, само след 30 секундно презареждане. Това е меко казано впечатляващо и към момента устройството е най-бързо зареждащият се комерсиален смартфон, който ще е наличен на пазара.

От друга страна потребителите могат дори да заредят GT Neo 5 до 100% за под 10 минути. За да постигне това бързо зареждане, китайската компания пусна първия по рода си направен по поръчка 12А проводник, способен да достигне най-високата спецификация от 21AWGx4 в индустрията. Той е сдвоен с персонализирано 240 W GaN мини зарядно устройство, което също има най-високата плътност на мощността от 2.34 W/CC.

Новото зарядно устройство има увеличение на обема от 5%, въпреки че мощността му се е увеличила с 60% в сравнение с бързото зареждане от 150 W, предлагано при предишното поколение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *