post

Tuya трансформира ежедневието чрез своята глобална платформа за умни решения, използвайки технологии като Интернет на нещата (IoT), изкуствен интелект (AI) и облачни изчисления, за да предложи разнообразие от умни комерсиални сценарии. 

Иновативните системи улесняват управлението на ежедневните задачи и подобряват комфорта и сигурността в нашите къщи, интегрирайки се лесно в умния дом за постигане на максимална ефективност и удобство.

С уникалната си платформа Tuya подобрява ежедневието, като осигурява лесен за използване интерфейс и възможности за интеграция с водещи гласови асистенти като Amazon Alexa и Google Assistant, което прави управлението на вашата домашна автоматизация интуитивно и достъпно отвсякъде.

Специалистите от Kassaba Systems Ltd ще споделят кои са 10-те топ умни системи от Tuya, които биха ни помогнали в ежедневието.

Безжичен смарт прекъсвач за електроуреди и осветление

Безжичният WiFi смарт прекъсвач на Tuya е модерно и функционално решение за домашна автоматизация, което позволява контрол над електроуредите и осветлението в дома или офиса онлайн чрез мобилни приложения. 

Този умен ключ може да управлява всяко устройство, свързано към него, като предоставя възможност за дистанционно включване или изключване, както и създаване на автоматизирани сценарии в комбинация с други умни сензори. 

Wi-Fi аларма за врата или прозорец с управление от телефона и вградена сирена

Безжичната Wi-Fi аларма за врата или прозорец е интелигентно устройство, предназначено за повишаване на сигурността в домове и търговски обекти. 

Свързва се с мобилното приложение TUYA Smart или Smart Life, което позволява дистанционно управление и получаване на известия директно на мобилни телефони с операционни системи iOS и Android.

Безжична алармена СОТ система

Безжичната алармена СОТ система на Tuya е комплексно решение за сигурност, което осигурява надеждна защита за дома, офиса, вилата или гаража. Системата включва алармена централа с вградена сирена, различни типове сензори и дистанционно управление, което позволява лесна и гъвкава настройка на сигурността в обекта.

Умни контакти с времеви график

Умните контакти с времеви график предоставят напреднали възможности за управление на домашните електроуреди. Това ви позволява да контролирате, програмирате и мониторирате енергийната консумация на свързаните устройства дистанционно чрез мобилните приложения TUYA SMART и Smart Life.

Сензори за откриване на теч на вода

Безжичният WiFi сензор за откриване на теч на вода е създаден за ранно установяване на проблеми свързани с водни разливи, което може да предотврати сериозни щети и наводняване. Идеален е за места с потенциален риск от течове, като кухни, бани, мокри помещения и други.

Сензори за пожар и дим

Безжичният сензор за дим е предназначен за вътрешно монтиране и осигурява надеждна защита срещу възникване на пожари в дома или офиса. Устройството е част от системата за домашна сигурност на Tuya и може да бъде свързано безжично с TUYA Smart алармена централа.

Бебефон камера

Съвременен бебефон с вградена Full HD WiFi камера, предназначена за вътрешен монтаж с резолюция. Тази камера осигурява висококачествено видеонаблюдение и е идеална за родители, които искат да останат свързани със своите деца по всяко време. Ето какви са нейните полезни функции:

  • двупосочна аудио връзка – има вградени високочувствителен микрофон и говорител, които позволяват двупосочна комуникация. Така може да говорите с вашето дете, възрастен член на семейството или дори да успокоите вашия домашен любимец от разстояние;
  • детекция за звук и движение – камерата автоматично известява за засечени звуци и движения, изпращайки мобилни известия директно на вашето устройство чрез приложението Tuya Smart;
  • мониторинг на влажност и температура – разполага с вградени сензори за температура и влажност, като предоставя информация в реално време за условията в стаята. Това е особено полезно за поддържане на идеална среда за бебето;
  • възпроизвеждане на детски песнички – притежава функция за възпроизвеждане на леки мелодии за успокоение на бебето, с регулируема сила на звука;
  • запис и съхранение на видео – поддържа MicroSD карти за запис и съхранение на видео материал, като предлага опции за непрекъснат запис или такъв при детекция на движение;

Също така, може да се използва за наблюдение на възрастни хора или домашни любимци благодарение на своите многофункционални характеристики.

Wi-fi звънец с вградена камера и говорител

Иновативен безжичен Wi-Fi звънец с вградена камера и говорител, осигуряващ висока резолюция и удобство за контрол от разстояние. С това устройство, вие може да наблюдавате входа на вашето жилище, офис или търговски обект, осигурявайки безопасност и възможност за двупосочна комуникация с посетителите.

Звънецът може да бъде настроен за работа буквално за секунди, благодарение на интуитивния интерфейс на приложението и лесното свързване с Wi-Fi мрежата.

Wi-Fi безжичен разклонител

Wi-Fi управляемият разклонител е съвременно решение за интелигентно управление на електроуредите във вашия дом или офис. Съвместим с приложенията Tuya Smart и Smart Life, той позволява дистанционно управление на свързаните устройства чрез мобилно приложение от всяка точка на света.

Идеален за създаване на интелигентна домашна система, която автоматизира работата на електроуредите, спестява енергия и намалява разходите за електричество.

RGB умна WiFi крушка

RGB умната WiFi крушка представлява високотехнологично осветително решение, което позволява динамична промяна на цветовете и управление чрез мобилни приложения. Тази крушка е идеална за всеки, който иска да добави цветно и персонализирано осветление в своя дом или офис. 

Системите на Tuya обогатяват ежедневието ни, предлагайки широк набор от умни решения, които трансформират начина, по който прекарваме времето у дома, грижим се за здравето си, енергията, комфорта. Чрез синергията на IoT, AI и облачни технологии, компанията успява да модернизира и направи по-удобни множество аспекти от нашето ежедневие, създавайки система, която не само управлява ефективно енергията, но и предлага по-безопасни и здравословни жилищни условия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *