post

VIVACOM предлага още по-атрактивни цени на допълнителните си телевизионни пакети за лятото. Така феновете на кино изкуството, Европейското първенство по футбол и Олимпиадата в Рио де Жанейро ще имат достъп до допълнителни канали на по-ниска цена. Пакетите са валидни както за DTH (сателитна) телевизия, така и за интерактивната IPTV.

Допълнителният пакет HD Light вече се предлага на цена само от 0.95 лв. на абонамент, което е 75% отстъпка от стандартната цена. Всеки клиент на DTH или IPTV получава 5 телевизионни канала с HD качество, а като бонус – филмовия канал VIVACOM Arena, който излъчва филми за малки и големи, сериали и българско кино без рекламни паузи – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Diema Xtra пък ще бъде достъпна безплатно за 1 или 3 месеца при сключване съответно на 12 или 24-месечен договор. Всеки, възползвал се от промоцията, може да спечели един от 5-те таблета с включен безплатен абонамент за GONG Play.

Класическите филмови канали HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax и Cinemax 2 също ще бъдат безплатни за 1 или 3 месеца при сключване на 12 или 24-месечен договор. Клиентите със сателитна телевизия и IPTV ще получат бонус – безплатен достъп до HBO GO, а потребителите на IPTV ще разполагат безплатно и с видеотекета HBO On Demand, която се предлага ексклузивно и само от VIVACOM. По този начин потребителите ще имат възможността да отдъхнат по време на летните си отпуски, като се насладят на любимите си филми, сериали, предавания и спорт.

Промоциите са валидни за всички настоящи и нови абонати на ТВ услуга – самостоятелна и в пакет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *