post

14-ото издание на международния формат стартира на 3 октомври

 

Стотици световни и регионални брандове, среща с екипите на над 150 изложители с щандове в 4 палати, 10 000 кв.м. изложбена площ в Интер Експо Център, технологични форуми. Всичко това ще ни предложи от 3 до 6 октомври българското индустриално изложение MachTech&InnoTech 2023.

„В момента сме на финалния етап от подготовката“, споделят организаторите от Интер Експо Център. Екипът вече е започнал изграждането на щандовете на участниците от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия. В зоната на MachTech те ще предложат най-новото при металорежещите, заваръчните и обработващите машини, машинно проектиране, хидравлика и пневматика, лазерни технологии и опазване на околната среда при индустриалните процеси. А в зоната на InnoTech ще открием водещото при индустриалната автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др. 

Важно за посетителите

Логичен е въпросът, как да се сдобием с билет? Начините са два.

За максимално улеснение на посетителите от България и чужбина организаторите са усъвършенствали онлайн платформата си www.machtech.bg така, че са достатъчни само няколко клика. Нужно е само да заявим желания брой билети. След въвеждане на нужните данни получаваме билета на имейла, който сме посочили. Не е нужно да бъде разпечатван. „Достатъчно е да отворите билета на телефона си и ще бъдете чекирани на входа на изложение MachTech&InnoTech“, споделят организаторите.

Разбира се, билет ще може да се купи и на място – на касите на Интер Експо Център.

Ключовото значение на съпътстващите събития

Освен заради иновациите, представяни от изложителите, индустрията очаква MachTech&InnoTech и заради съпътстващите формати. През последните две години образованието, квалификацията и работната ръка бяха акцент на международни конференции. Сега Industrial Tech Forum ще ни фокусира върху технологичните иновации, които ще бележат бъдещето на индустриални сегменти.

Industrial Tech Forum се реализира съвместно на 4 октомври от TLL Media и Интер Експо Център. „Входът е свободен за всеки присъстващ на изложението“, споделят организаторите. В тех форума ще се включат водещи български и световни компании, представители на научните среди, студентски клубове, иноватори, както и специализираната медия TLL Media и индустриалния портал IndustryInfo.bg. През всички дни на изложението участниците ще представят от сцената и портфолиата си в многобройни продуктови презентации.

До старта на MachTech&InnoTech 2023 остават малко повече от три седмици. А платформата www.machtech.bg дава възможност бързо и лесно да сдобием с билет за посещение на формата, който ще превърне София в индустриална столица на България от 3 до 6 октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *