post

Xbox обяви пет нови заглавия, идващи скоро в PC Game Pass през втората половина на април.

Оrcs Must Die! 3 (облак, конзола и компютър) – 17 април

Orcs Must Die! 3 въвежда хаос, включващ орки, до невъобразим досега мащаб. Соло или кооперативен с 2 играчи, въоръжете се с огромен арсенал от капани и оръжия. Играта приканва любителите да премерят сили с орди от орки в този дългоочакван наследник на всепризнатата поредица Tower Defence.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (облак, конзола и компютър) – 23 април

Предлага се в първия ден с Game Pass. Съберете съюзниците си за Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, грандиозното JRPG приключение. Играта дава възможност да се сформира екип от 6 страни от над сто герои, като всеки потребител оформя съдбата си в този пищен, ръчно изработен 2.5D свят, пълен с война, интриги и магия. Потребителите могат да управляват свой град от жизнени герои, да играят възхитителни мини-игри и се подготвят за незабравими приключения

Another Crab’s Treasure (облак, конзола и компютър) – 25 април

Предлага се в първия ден с Game Pass. Едно душевно приключение, което се развива в разпадащ се подводен свят. Като рака отшелник Крил, играчите ще трябва да носят боклука около себе си като черупки, за да устоят на атаки от врагове, много пъти по-големи от тях. Впуснете се в епичен лов на съкровища, за да откупите върнатата си черупка и да откриете тъмните тайни зад замърсения океан.

Manor Lords (Преглед на играта) (PC) – 26 април

Предлага се в първия ден с Game Pass. Manor Lords е средновековна стратегическа игра, включваща задълбочено изграждане на града, широкомащабни тактически битки и сложни икономически и социални симулации. Потребителите могат да управляват земите си като средновековен господар – сезоните минават, времето се променя и градовете се издигат и падат.

Have A Nice Death (облак, конзола и компютър) – 30 април

В този мрачно очарователен 2D екшън roguelike, геймърите имат възможността да влязат в ролята на преуморена Death, чиито служители са се развихрили, напълно нарушавайки баланса на душите – и плановете му за ваканция. Грабнете своята надеждна коса и покажете на служителите си кой е шефът.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *