post

Днес Xiaomi трябва да представи серията Xiaomi 13T, а заедно с нея и Watch 2 Pro. Часове преди това обаче, в интернет пространството бяха публикувани спецификациите на предстоящия часовник.

Според информацията, Xiaomi Watch 2 Pro ще има кръгъл AMOLED дисплей с размер 1.43” и разделителна способност 466 х 466 пиксела, а диаметърът на устройството ще е 46 мм.

Часовникът ще се захранва от Snapdragon W5+ Gen 1 и ще има 495 mAh батерия. Ще работи с Wear OS и MIUI Watch, което ще даде достъп до функции като Play Store, Google Maps, Google Wallet и безконтакнти плащания с NFC. Освен това устройството ще има 2 GB RAM и 32 GB памет.

Очаква се часовникът да поддържа ключови функции като гласови повиквания, управление на съобщения и задачи, проследяване на тренировки, анализ на състава на тялото, насищане на кислород в кръвта, сърдечна честота, стрес и сън, контрол на камерата, актуализации за времето, гласов запис, измерване на атмосферното налягане и др.

Някои слухове твърдят, че Xiaomi Watch 2 Pro ще поддържа LTE свързанос, ще има Gorilla Glass защита, гумена каишка и до 72 часа живот на батерията, а цената му ще е между 269 и 329 евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *