post

Очаква се съвсем скоро Motorola да представи нов премиум модел, наречен Motorola Edge X30 Pro. Компаният го рекламира от доста време, а сега един от ръководителите на компанията-майка Lenovo сподели мостра от камерата му.

Вече беше потвърдено, че Edge 30 Pro ще разполага с 200 МР основна камера. Устройството ще използва 200 МР сензор ISOCELL HP1 на Samsung.

Снимка, заснета с тази камера, беше споделена от Чен Джин, генерален мениджър на Lenovo China Mobile Business Department в китайската социална мрежа Weibo. На нея има букет цветя.

Освен сензор за камера от висок клас, Edge X30 Pro ще предложи и най-новия премиум чипсет на Qualcomm – Snapdragon 8+ Gen 1. Според слуховете до момента, устройството ще разполага с 6.73” FHD+ AMOLED дисплей с честота на опресняване до 144 Hz и поддръжка на HDR10+. Батерията му ще е с капацитет 4500 mAh и поддръжка на 125W бързо зареждане.

Не на последно място освен 200 МР основен сензор, камерата му ще има 50 МР ултраширок и 12 МР телефото. Селфи камерата ще е 60 МР.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *