post

Всеки желаещ ще може да купи умния часовник Moto 360 с 38% отстъпка единствено в публичния канал на Мтел в чат приложението Viber, съобщиха днес от оператора. Стилният умен часовник може да бъде закупен за 297,59 лева, като без намалението струва 479,99 лева. Потребителите могат да го вземат и на изплащане за две години за 14,25 лева на месец.

За да могат да сторят това, клиентите трябва да се сдобият със специален промо код, който се намира в публичния канал на Мтел във Viber. Оттам те трябва да последват линк към сайта на компанията, в който ще могат да поръчат часовника онлайн със съответното намаление. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

Стилният Moto 360 е първият кръгъл умен часовник, който използва модифицираната операционна система Android Wear. Версията, която Мтел предлага с намаление във Viber канала си, е с черен цвят и кожена каишка. Корпусът на Moto 360 е изработен от неръждаема стомана и е защитен от вода и прах по стандарта IP67. Умният часовник разполага със сензорен екран, сензор за пулс и безжично зареждане.

Промоцията е част от успешните кампании на Мтел през лятото във Viber. Първата разпродажба в популчрното чат приложение Мтел направи през юни, когато в рамките на часове бяха разпродадени всички бройки на намаления с 30% умен часовник Samsung Gear Fit.

Мтел е първата телеком компания в България със собствен канал във Viber, а от юли е и първата такава със собствени Viber стикери в популярното приложение. От декември 2015 година насам публичния чат канал на Мтел е събрал над 133 хиляди последователи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *