post

Преди три месеца Google обяви редица нови функции, които ще пристигнат в Google Maps за iOS. Тогава генералният мениджър на Google Maps Херман Нг посочи, че всички те ще бъдат пуснати преди края на годината.

Сега това обещание вече е изпълнено и включва и тъмния режим на Google Maps за iOS. Вече можете да го активирате, след като се уверите, че приложението е актуализирано до последната версия 5.83. Това става като докоснете профилната си снимка в горния десен ъгъл, изберете настройки и първата опция в секцията – Dark Mode. Можете да изберете да включите, изключите тъмния режим, или да го синхронизирате с телефона си, така че картата да е светла през деня и тъмна през нощта.

Освен тази промяна, новата версия на приложението за iOS включва възможността да споделяте местоположението си чрез iMessage и два нови уиджета. Единият ви показва условията на движение в района на живо, а другият ви позволява бързо да търсите местоположение или да навигирате до често използвана дестинация с едно докосване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *