post

Може би помните слуховете за Galaxy Note 10 без бутони, които се носеха по-рано тази година? Те се завърнаха през май, предполагайки, че Samsung може да използва чувствителни на натиск зони на устройството, за да го направи първия си модел без бутони. Проектът обаче е бил отменен, твърди нов доклад, но изображението трябва да ви даде представа за това, което компанията е имала предвид.

От компанията вече съобщиха, че ще видим новите смартфони от фамилията Note на 7 август.

Устройството от ляво е настоящия Note 10, който ще видим на 7 август, а това в дясно е Project R6, който няма да види бял свят, поне за сега. Прототипът използва същия дисплей, като настоящия модел, което дава надежда все пак до го видим реализиран в бъдеще, дори и под формата на следващ модел от серия А.

One thought on “Този прототип на Galaxy Note 10 без бутони е бил отказан

  1. От това да измислят как да ловят шарани всякакви глупости правят. Двата апарата на снимката не ги различих от пръв поглед. Ако искат да се откроят с нещо иновативно и ново, то защо не пуснат първия смартфон с трапецовиден или още по-добре триъгълен екран. Ще избият рибата направо … много хора ще умрат от смях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *