post

Теленор предлага новият Huawei P smart Z в своите търговски обекти, както и в магазините на официалните си партньори и чрез Купи онлайн.

Huawei P smart Z е с 6.59-инчов безрамков дисплей с резолюция 2340×1080 пиксела, в който няма прорез за предна камера. Вместо това тя е 16MP Pop-up камера и изскача от горния край на смартфона. На гърба му е двойна камера, с 16MP основен сензор и втори 2MP сензор, който осигурява боке ефект при портретни снимки.

Смартфонът е с осемядрен процесор Kirin 710F, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 4000mAh, като устройството има 3.5мм. жак за слушалки, както и сензор за пръстови отпечатъци на гърба. Устройството разполага със слот за допълнителна карта памет до 512GB, както и поддръжка на DualSIM.

Теленор предлага Huawei P smart Z на цена от 399,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 27.99 или на лизинг за 19,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *