post

Броени часове ни делят от световната премиера на Diablo III – дългоочакваната нова глава от приключението, завладяло сърцата и умовете на милиони геймъри.

В София феновете на Diablo III ще отпразнуват появата на играта с голямо парти в клуб Blender от 19 часа тази вечер, организирано от Пулсар и Gaming Entertainment.

Новата тема във фотоконкурса на PixelMedia.bg е свързана с премиерата на Diablo III. С подкрепата на Пулсар – официалните вносители на играта, организираме фотоконкурс на тема „Костюми и маски”, който ще се проведе от 9 май до 4 юни.

За да бъде конкурсът още по-динамичен и интересен, и за да провокираме максимално широко участие сред фенове, фотографи и геймъри, галерията ще бъде отворена за снимки на всякакви костюмирани и маскирани герои, независимо дали конкретната снимка е пряко свързана с Diablo III или с друга любима игра, филм или литературно произведение.

Участниците, чиито кадри имат връзка с герои, емоции или събития от вселената на Diablo, ще имат известно предимство, тъй като една от трите награди задължително отива при автора на снимка, свързана с Diablo.

За другите две награди обаче няма никакви ограничения – стига снимката ви да е по темата „Костюми и маски”, тя има шанс да спечели отличие, дори и да няма връзка с Diablo.

Правилата за участие са както в досегашните конкурси – всеки има право да качи до 5 снимки в галерията. Регистрираните потребители на PixelMedia.bg могат ежедневно да подкрепят своите фаворити, като гласуват за снимките им в галерията.

Качването на снимки и гласуването за тях продължава до 4 юни, след което журито на конкурса ще избере тримата победители измежду първите 80 кадъра, събрали най-много гласове в галерията.

Не пропускайте партито на Пулсар довечера от 19:00 в столичния клуб Blender – организаторите са подготвили страхотни изненади за феновете на играта. Входът е свободен!

Освен всичко друго, ще имате куп възможности да направите интересни снимки за нашия конкурс, тъй като в клуба се очакват десетки маскирани геймъри.

Косплейърите от клуб „Накама”, които са специални гости на партито, ще се погрижат за неговата автентична атмосфера и също ще бъдат на ваше разположение за снимки и дуели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *