post

OPPO обикновено е домакин на своето годишно събитие INNO DAY през декември, а тази година то ще се проведе на 14-15 декември в Шензен, Китай. Събитието ще се проведе физически, въпреки че OPPO ще проведе и първия си виртуален Inno World за тези, които не могат да пътуват.

Компанията описа събитито си като “едно от най-интерактивните онлайн събития за стартиране през последните години”. Виртуалното събитие ще бъде отворено за всички и вече можете да се регистрирате за него.

Всички потребители ще могат да създават свои собствени аватари и да посещават изложбените зали, да канят други потребители да видят великденските яйца и да изследват виртуалния свят.

OPPO често обича да демонстрира вълнуващи и футуристични бъдещи устройства по време на събитието, а миналата година обяви и концептуален телефон с възможност да се навива. Компанията също така обявява и нови продукти, които обикновено излизат на пазара, като AR очила, смарт часовници и др.

На 14 декември OPPO ще проведе своето събитие “Innovative Product Launch”, докато “New Flagship Launch” ще се проведе на 15 декември. Това е ясна индикация какво да очакваме от отделните събития и може да видим някакви бъдещи концепции още на първия ден.

OPPO стартира INNO DAY още през 2019 година и оттогава го провежда всяка година. Компанията често представя бъдещата си стратегия и визия за развитие и вероятно ще чуем някои ключови съобщения за представянето на технологични постижения. “За 2021 година OPPO дигитализира стартовото събитие и изложбите, превръщайки конвенционалното събитие в забавен и интерактивен свят на виртуални преживявания”, се казва още в прессъобщението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *