post

Стартира българският проект „Huawei P9 на дрон“, чрез който потребителите ще могат да разгледат София от птичи поглед.

cof

cof


Концепцията на нестандартната кампания с дрон е вдъхновена от новия флагман Huawei P9, оборудван с двойна задна камера за улавяне на превъзходни и наситени цветни кадри и детайлни и контрастни черно-бели мигове. Качен във въздуха, P9 представя историята на млад човек, преминаващ през София с велосипеда си, за да достигне до Витоша. По време на своята разходка, героят „разказва“ за красотата, емоциите, забележителностите и положителното настроение в най-фините нюанси, при това от неочаквана и завладяваща перспектива. До момента видеото, заснето от P9 на дрон, е разгледано повече от 50 000 пъти от потребители на социалните канали на Huawei.
cof

cof


Новият Huawei P9 се отличава с ненадминат дизайн и двойна задна камера с 12 MP сензори. Двойната камера на флагмана, разработена съвместно с легендарната марка за фотооптика Leica, придава неповторим почерк и стил. Цветната камерата улавя цветовете с яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и постига по-добро качество на кадрите.
cof

cof


Huawei P9 притежава четири основни режима, които привличат дори и най-запалените ентусиасти. Един от тях е PRO режим, който позволява пълен контрол на параметрите при заснемане. Предоставя ръчно определяне на времето за експонация, балансa на белия цвят, режима на измерване на експозицията и затвора на блендата.
cof

cof

mon

mon


Изключително впечатление прави и монохромният режим. В него Huawei P9 използва само монохромния си сензор, като снимките са изключително детайлни. Черно-белият режим носи със себе си традицията на фотографското изкуство и оригиналния стил на Leica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *