post

Лятото е в разгара си, а А1 Видеотека има идеални предложения за разхлаждаща кино вечер с приятели. През август платформата предлага на зрителите множество хитови ленти, сред които са любимият на малки и големи „Соник: Филмът 2“, екшън хорърът „Морбиус“ и приключенската комедия „Изгубеният град”, с участието на Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм и Брад Пит.

През август абонатите на A1 Xplore TV ще съберат цялото семейство пред екраните със „Соник: Филмът 2“ с дублаж на български език. След като се установяват в Грийн Хилс, Том и Мади се съгласяват да оставят Соник у дома, за да отидат на заслужена почивка, която включва и сватба на тяхна близка приятелка. Старият враг на Соник д-р Роботник обаче обръща техните планове с краката нагоре, като се завръща неочаквано. Този път злодеят е с нов партньор – Нъкълс. Целта на д-р Роботник е скъпоценен камък, който има силата както да изгражда, така и да унищожава цивилизации. Соник се обединява с Тейлс – неговия нов верен помощник, и заедно тръгват на пътешествие, за да намерят камъка, преди той да попадне в грешните ръце.

А1 Видеотека предлага на зрителите и „Изгубеният град“ – приключенска комедия с едни от най-известните холивудски звезди. Лорета Сейдж (в ролята е Сандра Бълок) e автор на приключенски романи. Главен герой на произведенията ѝ е красавецът Даш, който на корицата на книгите ѝ е визуализиран от актьора Алън (изигран от Чанинг Тейтъм). Докато е на турне за промоция на новата си книга с Алън, Лорета е отвлечена от ексцентричен милиардер (в ролята – Даниел Радклиф), който се надява, че тя може да го отведе до изгубеното съкровище на древен град от последната ѝ история. Решен да докаже, че може да бъде герой и в реалния живот, а не само на страниците на нейните книги, Алън тръгва на приключение, за да спаси Лорета. Това въвлича и двамата в често комични ситуации, които понякога подозрително много приличат на тези, описани в нейните книги.

А1 Xplore TV през август има изкушаващо предложение и за феновете на вселената на Марвел Комикс. Носителят на Оскар Джаред Лето се трансформира в антигероя Майкъл Морбиус. Тежко болен от рядко кръвно заболяване и решен да спаси и други, които имат същата съдба, д-р Морбиус предприема отчаяни действия за изцеление. Макар че в началото изглежда, че те му носят успех, вътре в него се отприщва тъмна страна. Дали доброто ще победи злото или Морбиус ще се поддаде на своите мистериозни и тъмни нови пориви, зрителите ще разберат благодарение на А1 Видеотека.

А1 Xplore TV дава възможност на абонатите да се насладят на над 20 000 заглавия на филми и сериали срещу достъпна такса. Когато абонат избере лента, може да я наеме за 48 часа, през които да я гледа неограничен брой пъти. Платформата притежава и възможности за „научаване“ на вкуса на своите потребители, като с времето започва да им предлага все по-подходящи за предпочитанията им ленти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *