post

Qualcomm представи първия си смартфон миналия месец и заяви, че продуктът ще бъде пуснат на пазара някъде през евгуст. Сега, само ден преди началото на месеца, тези които могат да си го позволят, имат възможността да направят предварителна поръчка за Snapdragon Insiders директно от Asus.

Телефонът струва 1500 долара, което е необичайно висока цена за смартфон с Android, но истината е, че тя е оправдана от впечатляващия хардуер. Като начало устройството е оборудвано с чипсет Snapdragon 8885G, съчетан с 16 GB RAM и 512 GB памет.

Snapdragon Insiders може да се похвали със зашеметяващ 6.8 инчов 144 Hz OLED дисплей на Samsung с покритие Gorilla Glass Victus и сензор за пръстови отпечатъци, монтиран отзад, с технологията 3D Sonic Sensor Gen 2 на Qualcomm. На гърба му е разположена 64 мегапикселова основна камера, която разполага със сензор за изображения Sony IMX686, 12 мегапикселов ултраширок сензор Sony IMX363 и 8 мегапикселов телефото обектив с 3х оптично увеличение. Предната камера е 24 мегапикселова.

Батерията е с капацитет 4000 mAh и поддържа 65W Quicj Charge 5.0. Черешката на тортата са първокласните слушалки Master&Dynamic, които по принцип се продават за 300 долара, но се предлагат в комплек тс телефона.

При направена предварителна поръчка сега, Snapdragon Insiders ще се доставя след 27 август.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *