post

Vivo ще обяви серията Vivo S18 през декември в Китай. Очаква се гамата да включва три модела, като Vivo S18e, Vivo S18 и Vivo S18 Pro. Сега компанията публикува и тийзър, който разкрива част от дизайн на устройствота.

Смартфоните от S-серията на Vivo винаги са били известни с изящния си дизайн. Постерът на серията S18 също така разкрива, че те ще се предлага в нюанси на порцелан и нефрит, като и двата имат вълнообразни мотиви.

Повдигнатата плочка на камерата на серията Vivo S18 има черен модул в горната част, в който са разположени три сензора и марка VCS. Под него има квадратен светодиод Aura Light заедно с друг светодиод. Основната камера на тези устройства ще поддържа оптична стабилизация на изображението. Въпреки че предната част на телефоните не се вижда в новия плакат, по-стар такъв намеква, че те ще имат OLED панел с извити ръбове.

Слуховете до сега сочат, че Vivo S18 и S18 Pro ще имат стабилна производителност с чипсетите Snapdragon 7 Gen 3 и Dimensity 9200 Plus, съответно. Твърди се, че S18 и S18 Pro са най-тънките телефони с батерия от 5000 mAh през 2023 г. и се очаква марката да обяви датата на премиерата им в понеделник (4 декември).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *