post

Стартът на Европейското първенство по футбол идва във Vivacom със страхотна оферта за всички фенове. До 300 лева отстъпка на смартфоните от серията Samsung Galaxy S24 в комбинация с неограничения план Unlimited MAX. В допълнение, всеки клиент получава и включен спортния пакет Diema Xtra в мобилното приложение EON TV за пълен достъп до мачовете навсякъде и по всяко време. На разположение на всички запалени почитатели на футбола е и ексклузивния спортен режим в EON – EON Sports Mode, който предоставя подробна спортна статистика в реално време през всички устройства.

Смартфоните Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S24+ и Samsung Galaxy S24 имат голям дисплей, със страхотна картина, дълъг живот на батерията и са страхотен избор за всички, които това лято ще следят мачовете в движение.

Серията Samsung Galaxy S24 има и много други невероятни предимства – страхотна камера, дори за нощна фотография, мощен процесор и вграден изкуствен интелект. Сред специалните функции на моделите са Circle to Search, Live translate, Note assist и AI редактиране на снимки, които отговарят на съвременните нужди на всеки потребител. Circle to Search или „Огради и намери“ лесно и бързо намира търсените обекти в Google. Live translate наистина премахва всички езикови бариери като превежда разговори по телефона още докато се провеждат. С Note assist дългите текстове са обобщени и ясни с най-важната информация, а AI редакцията на снимки развихря креативността и разкрива нови възможности в обработката на изображения.

През мобилното приложение EON, зрителите могат лесно и бързо да връщат назад до 7 дни и да гледат отново най-запомнящите се попадения и любимите си мигове от първенството. Благодарение на EON Sports Mode футболните фенове могат да следят на живо получените картони, отсъдените нарушения, точните и неточните удари, тъчовете, корнерите, засадите и много други показатели. Също така и да получават данни за съставите на отборите и за играчите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *