post

Сгъваемият смартфон на OnePlus ще дебютира по-късно тази година, обяви компанията по време на MWC 2023. Това официално потвърждава слуховете до момента, а премиерата на устройството вероятно ще се състои между юли и декември.

“Нашият първи сгъваем телефон ще предложи характерното за OnePlus бързо и гладко изживяване”, посочи Киндер Лиу, президент и главен оперативен директор на компанията. “Това трябва да бъде флагман, който не се спира заради сгъваемата си форма, по отношение на индустриален дизайн, механична технология и други аспекти. Искаме да пуснем устройство, което има за цел да е най-доброто изживяване на пазара на сгъваеми устройства днес”.

Освен това кратко представяне, компанията не спомена много, което вероятно означава, че тя тепърва ще подготвя маркетинговата си кампания и ще получаваме подробности за телефона в следващите месеци. Все още не е ясно какъв форм-фактор ще има устройството, но според слуховете то ще се отваря като книга и може да има по-добър дисплей от OPPO Find N2. Компанията-майка от скоро експериментира със сгъваеми модели и OPPO Find N2 Flip е първият, пуснат на пазара извън Китай, така че може да видим подобна стратегия и от страна на OnePlus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *