post

Смартфоните улавят и улесняват най-основните моменти от нашия живот. Те се грижат винаги да сме навреме, пазят късчета спомени и ни помагат да се свързваме с хората, които обичаме. Но телефоните също така могат да бъдат и израз на нашата индивидуалност. Затова Samsung работи с няколко талантливи художници и марки, за да създаде уникални аксесоари, които да подчертаят дизайна на Samsung Galaxy S6 и S6 edge.

Работейки със Swarovski, Montblanc, Ромеро Брито, Ребека Минкоф и Burton, компанията подбра внимателно дизайнерите и марките, които споделят визията на Samsung за дизайна, който е смесица между мода и технология, с поглед напред в бъдещето.

Swarosvki например е синоним на луксозни, висококачествени бижута. Надграждайки дългогодишното си партньорство със Samsung, Swarosvki разработи цветна серия от първокласни, защитни кейсове, покрити с кристали, които отразяват различните нюанси на стъклото на Galaxy S6 и S6 edge.

По-експресивните потребители биха се спрели на дизайните на Ромеро Брито, които отразяват неговия характерен стил, изразен в живи цветове и дръзки шарки. Изкуството на Ромеро обединява влияния от кубизма и поп културата, като създава уникален стил, който Ню Йорк Таймс описва като „топлота, оптимизъм и любов“.

„Моето изкуство носи щастие, радост, любов и страст. Всичко започва с вдъхновение и страст, като моето вдъхновение за дизайна обхващаше всичко, което Samsung прави по отношение на модерните и съвременни технологии“ – казва Ромеро за работата си със Samsung. – Невероятна чест е за мен да работя с компания като Samsung, с която споделяме обща визия и можем да споделим тази визия с възможно най-много хора.”

За цялата си линия от аксесоари Samsung създаде мобилно приложение, разработено специално за S6 и S6 edge. Потребителите от държави, в които опцията Galaxy Essentials все още не е достъпна, могат да разгледат мобилния каталог и да пазаруват от Samsung Galaxy Apps или Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *